Til deg som dømmer meg (svensson) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Til deg som dømmer meg

Til deg som tror at jeg skulker skolen. Du tror kanskje at da jeg er borte fra skolen er det fordi jeg er lat og ikke gidder. Eller kanskje du tror jeg er i byen?
slik er det ikke. I dag ligger jeg hjemme i senga med migrene og er kvalm. Ikke nok med det, jeg er sliten. Jeg er sliten av alle rykter. jeg er sliten av å ikke få sove om verken nettene eller ettermiddagene. Så nei, jeg er ikke lat. Jeg er bare syk og sliten.

Til deg som sier jeg er hore. Definisjonen av hore er en nedsettende kvinne som selger seksuelle tjenester. Nei, det gjør jeg ikke. Dette ryktet startet etter mitt forrige forhold. det er startet og spredd av fæle mennesker. Det er veldig ubehagelig å bli ringt, få anonyme kommentarer eller meldinger der det står at jeg er løs og hore. Det er såvidt jeg kan være med kompiser uten at jeg får  masse stygge kommentarer.
.Til deg som sier jeg er stygg og bruker for mye sminke. Jeg bruker kanskje for mye sminke i dine øyne, men jeg gjør akkurat hva jeg vil med min sminke. Hvordan du syntes jeg ser ut uten sminke får være din egen mening. Jeg bruker sminke fordi det er gøy og jeg elsker å utforske og teste nye ting. sminke er en av interessene mine og kommer nok alltid til å være det. Om du syntes jeg er stygg, helt greit. Det viktigste er at JEG er fornøyd :)
.
Mitt poeng med dette innlegget at man ikke skal tro på alt som blir sagt. Det er ikke alltid det er sant, selv om folk prater om det.


Takk for meg.


  • Hanne Olaussen

    16.11.2016 kl.15:50
    Du e nydelig, vennen! Vet veldig godt kordan det e å bli dømt og få masse rykta på sæ, nåkka av det e sant, men nåkka e så fjærnt i fra sannheten som man får det! Stå på, æ har trua på dæ❤️


    Skriv en ny kommentar