New in - anbefalinger (svensson) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

New in - anbefalinger

God ettermiddag. Jeg har i samarbeid med http://www.mildhpress.se/  fått tilsendt disse produktene som jeg nå har fått testet ut. Må bare si at det har vært utrolig gøy å fått testet ut alt dette, og at det er  hundre prosent mine egne meninger. Her er et bilde av alt jeg fikk.

ElizabethArden - white tea
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten på denne, annet enn at den lukter nydelig og frisk ut. Har brukt denne hver dag siden jeg fikk den, og den er blitt en favoritt.

Björn axen repair shampoo og Björn axen salt water spray.
Helt ærlig så bruker jeg ikke saltvannspray, men har likevel testet den ut. Siden jeg ikke har brukt det noe særlig før vet jeg ikke helt hvordan resultatet skal bli, men mitt hår ble krøllete og litt ''klissete'' av sprayen, og den luktet veeeldig godt!
Shampoen har jeg faktisk testet ut før, og jeg elsker den! føler at håret ser mye friskere ut.

ElizabethArden flawless finish concealer. 
På pakken står det at det er høy/full dekkevne på concealeren, og jeg er helt enig. Men dessverre får jeg ikke brukt den noe særlig fordi jeg er så bleik. Så der var jeg ganske uheldig. Har likevel testet den og jeg likte den, skulle bare hatt min farge. Hvis jeg skal si en negativ ting om denne, er det beholderen. Jeg ville mye heller hatt det på en slags tube i stedet, da det ville vært litt lettere. Kan bli mye bakterier i slike beholdere, men så lenge man vasker koster og hender skal det ikke være noe problem.

ElizabethArden Cream Blush.
Jeg har aldri hatt en blush før faktisk, så dette var spennende. Blushen er veldig pigmentert, så man må være forsiktig slik at det ikke blir for mye farge. Jeg likte forresten fargen ganske godt. Var usikker på hvordan jeg skulle påføre den, så har testet ut litt av hvert haha.

Wella - Ocean Spritz
Enda en saltvannspray, bare at denne er av Wella. Den ga samme resultat som saltvannsprayen av Björn Axen, bare at lukten er annerledes. Den lukter ganske sterkt, men godt.

Rituals... leppestift i Nude Pink.
Jeg har ønsket meg en leppestift i denne fargen, så der hadde jeg flaks. Den er ikke matt, men heller ikke super shiny. Den er fin på og holder ganske lenge.


Rituals blush
Veldig fin og ser veldig naturlig ut på huden.

Rituals... Pure Face Oil
Før jeg fikk tilsendt denne gikk jeg rundt å tenkte på om jeg skulle kjøpe meg en ansiktsolje, så jeg var meget fornøyd da denne dukket opp, hehe. Bruker den under sminken for å få en mer ''dewy finish'', om dere skjønner. Lukter veldig godt.


Cleye, øyedråper.
Øyedråper er alltids fin å ha. Den er mot rødhet og irriterte øyer, så det er jo greit å ha liggende om noe skulle skje.

ORLY neglelakk
Fikk to av denne. Både jeg og mamma har testet denne og er fornøyd med både farge og holdbarhet. Trenger ikke mer enn et lag.

Wella SP Luxeoil
Sist men ikke minst, hårolje! denne elsker jeg. Håret blir såå glatt, mykt og skinnende. Tar den alltid i håret etter jeg har dusjet. Denne kan jeg anbefale videre!

Tusen takk til Mildhpress for et flott samarbeid <3


 • 12.08.2017 kl.18:54
  Så mye fint :)

  victoria sørvik

  29.08.2017 kl.09:21
  elsker bloggen din <3<3<3<3

  victoria sørvik

  29.08.2017 kl.11:52
  digge dæ

  victoria sørvik

  29.08.2017 kl.12:17
  kan du lage en sminkelook? pliiiiz


  Skriv en ny kommentar