Alt det nye (svensson) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Alt det nye

Jeg har jo blogget utrolig lite i det siste, og i løpet av den tiden har mye forandret seg. 

-Jeg har flyttet
Å bo i Ballangen mens jeg gikk på skole var ingenting for meg. Måtte stå opp senest 06.00 for å ta buss i en time for å komme til skolen. Etter skolen måtte jeg vente på bussen hjem som gikk 15.50, og da jeg endelig var hjemme var jeg helt utslitt. Så da bestemte jeg meg for å flytte til Narvik sammen med søsteren min. Så nå bor vi sammen i en leilighet midt i byen. Det er ganske rart å ikke skulle bo med mamma, men har jo broren min og søsteren min her så det går helt fint.

-Jeg har byttet linje
Jeg startet jo på medier og kommunikasjon vg1 i august, men som tiden gikk ble jeg mer og mer usikker på valget mitt. I Oktober snakket jeg med rådgiveren og det endte med at jeg byttet til design og håndverk. Jeg er utrolig fornøyd med denne linjen! vi har mest praktisk arbeid og jeg kjeder meg sjeldent. I tillegg er jeg på utplassering på en frisørsalong hver torsdag, der jeg lærer masse nytt hver gang. suuuper fornøyd med valget mitt.

-Jeg har meldt meg inn på et treningssenter 
...men har ikke begynt å trene enda. MEN, jeg er glad for å faktisk ha meldt meg inn likevel fordi jeg aldri har fått meg selv til å gjøre det. Jeg har også begynt å spise mye sunnere. Før spiste og drakk jeg hva jeg ville når jeg ville, men det gjør jeg ikke lenger.

Dette er noen av tingene som har endret seg i det siste.

 
  • Skriv en ny kommentar