hits

Tilbudt hjemmebrent før skolefest


De siste dagene har det vært stor snakk om hendelsen på torsdag. På torsdag var det nemlig skolefest på malmen i Narvik. Jeg var der selv og det var god stemning og gøy. Det var musikk, dansing og det så ut som de fleste storkoste seg der. Jeg kom dit klokken 22.00 og dro hjem igjen rundt 00.00, til tross for at det stengte en time senere. Da jeg våknet neste dag og skulle sjekke mobilen fikk jeg helt sjokk. 


Det første jeg reagerte på var overskriften ''minst åtte mindreårige alkoholforgiftet på utested'', fordi det var et rusfritt arrangement. Etter å ha lest hele saken var det flere feil, så jeg ble usikker på om dette faktisk var sant. Da jeg kom på skolen var jo dette den store samtaleemnet og det viste seg at saken var sann, bare med en del feilinformasjon. 

I løpet av skoledagen kom NRK innom og ville intervjue ei venninne av meg, også ble jeg med henne. Jeg ble ikke intervjuet, men ble tatt bilde av.

(Og nei, jeg har ikke blitt tilbudt hjemmebrent.)
Les saken HER:

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn.

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡