Min hårrutine (svensson) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Min hårrutine

Innlegget inneholder sponsede produkter

Hei <3

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg fikser håret mitt, hvilke produkter jeg bruker og hvordan jeg har fått det så langt, så nå skal dere få vite ''hemmeligheten'' bak håret mitt. Her er rett etter jeg har dusjet og fønet håret.

SHAMPOO OG CONDITIONER:
Jeg bruker bed head. Det jeg liker med disse er at håret blir veldig glansfullt og mykt. For det andre er lukten helt nydelig! kan virkelig anbefale disse hvis du har slitt og svakt hår som trenger en oppfriskning.


HÅROLJE:
Jeg bruker en hårolje fra wella. Denne påfører jeg mens håret enda er vått, fra ørene og helt ned til tuppene. Håret blir utrolig glansfullt etter jeg har fønet håret. Dette produktet er sponset, men dette er mine ærlige meninger om produktet. Jeg har brukt denne håroljen hver gang helt siden jeg fikk den. Fikk den av http://www.mildhpress.se/ 

HÅRSKUM:
Jeg bruker dette hårskummet fra Loreal Paris. Denne påfører jeg også i håndkletørt hår, etter håroljen. Denne bruker jeg kun av og til, fordi den gir veldig mye volum. Jeg har allerede veldig tykt hår, så det kan bli litt mye med denne. Håret mitt står litt alle veier etter jeg har fønet det, og det er vanskelig å få det til å ligge uten å måtte bruke masse produkter, derfor liker jeg denne så godt. Den holder håret på plass uten at det føles ut som jeg har noe i det.

Jeg bruker også å gå over lett med rettetang fra HH simonsen for å få tuppene helt rett.

Hvis dere lurer på noe mer er det bare å spørre <3


  • 06.02.2018 kl.22:15
    Så nydelig hår du har<3 Takk for at du delte dine tips<3


    Skriv en ny kommentar