Hva har de som ikke andre har? (svensson) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hva har de som ikke andre har?

 

Hei alle sammen <3 Jeg har akkurat kommet hjem fra trening og er DØDSSLITEN. Har også spist kyllingsalat med karridressing, noe som var sykt godt. Jeg vet ikke med dere, men jeg har et par blogger som jeg leser fast og har fått mye inspirasjon fra. Jeg har vært innom mange blogger å kikket, men kun et par har blitt mine favoritter. Jeg er ganske kresen til blogger, jeg sitter ikke å bruker tiden min på hva som helst liksom. Noen av bloggene jeg ofte er innom liker jeg best på grunn av bildene, mens andre på grunn av tekst. Jeg tenkte å fortelle dere om dem i tilfeldig rekkefølge <3

 

Sophie Elise

Akkurat denne bloggen kom kanskje ikke som et sjokk. Hun har egen tv-serie gående og har skrevet bok, så dere har kanskje hørt om denne,Jeg har fulgt Sophie Elise sin blogg av og på i et par år nå. Grunnene til at jeg liker bloggen er på grunn av ærligheten og at hun kjemper. I innleggene hennes er hun stort sett alltid ærlig om seg selv og livet sitt. Hun kjemper også for det hun mener er rett, noe som jeg liker.

 

Martinehalvs

Jeg har lest bloggen til Martine noen måneder nå. Jeg vet ikke helt hvorfor, men da jeg oppdaget bloggen hennes ble jeg sykt inspirert. Måten hun skrev innleggene sine og temaene hun skrev om bare gjorde noe med meg. Jeg kjenner meg igjen i mye av det hun skriver og føler vi er lik på flere måter. Jeg har helt siden den gang vært en trofast leser.

 

Fitfager

Fitfager er også en av de som har inspirert meg. Hun er faktisk en av grunnene til at denne bloggen eksisterer. Det å vite at noen fra nærområdet har lykkes med blogg gir et lite push. Hun gjør noe annerledes enn folk flest og driter i hva andre mener. Digger også måten hun skriver innleggene sine på. Hun er en stor inspirasjon

 

Sraad

Denne bloggen skal jeg være ærlig å si at jeg ikke er innom så ofte. Jeg klikker innom en gang i blant på grunn av fengende overskrifter eller vil lese om litt drama osv. Grunnen til at Sraad havner på denne listen er fordi hun jobber utrolig hardt! Det er sjeldent at innleggene skuffer. Til og med da hun var med på paradise fikk leserne servert innlegg daglig. Håper jeg kan bli like flink til å poste innlegg en dag.

Wilfjell
Jeg digger denne bloggen fordi han skriver utrolig bra og tar opp viktige tema. Han tør å være seg selv hundre prosent, noe jeg savner i både bloggverden og den virkelige verden. Han skriver på en fengende måte og drar inn humor, selv om innleggene noen ganger handler om litt mere alvorlige temaer. Anbefaler å sjekke han ut.
 


 • Rektor

  17.04.2018 kl.01:24
  Flinka❤️
  17.04.2018 kl.09:05
  Awww❤️


  Skriv en ny kommentar