«er du størrelse large, går du ikke inn på bikbok» (svensson) hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

«er du størrelse large, går du ikke inn på bikbok»

Overskriften er et sitat fra en kommentar jeg leste på facebook. Diskusjon handlet om størrelsene på bikbok og hvordan de ikke samsvarte andre størrelser. Kommentaren gjorde meg skikkelig provosert. Det er en skikkelig fæl ting å skrive, rett og slett. Det er virkelig en selvtillitsknekk. Kommentaren gjorde meg litt trist også. Er det virkelig sånn det er blitt? at man skal holde seg unna en av de mest populære kleskjedene i Norge hvis man er en viss størrelse?

 

Jeg bruker large. I hvertfall i enkelte plagg. Jeg er 1,75 og har litt ekstra fett på kroppen, så det er kanskje ikke så rart. Jeg vil ikke si at jeg er tykk heller. Og vet dere hva? jeg går med glede inn på bikbok, selv om enkelte mener at jeg skal holde meg unna. Speil, speil på veggen der, vil jeg noen gang passe bikbok's klær? jeg passer faktisk noe, men ikke i nærheten av alt.

Alle kan gå inn på bikbok. absolutt alle. Og er du størrelse XS-XL, så skal du også kunne kjøpe klær der, så enkelt er det. Problemet med bikbok er størrelsene. ikke bare de ''store'', men også mindre. en large kan være small i en annen butikk og small kan være medium i en annen butikk. Så hvorfor er det slik at noen mener at large og oppover skal holde seg unna?

Hvordan kan en klesbutikk få deg til å føle deg så jævlig?.

 

Kjære Bikbok. Vær så snill å endre størrelsene deres. Gjør dem realistisk.


 • 29.04.2018 kl.12:18
  Kjempe dårlig gjort å skrive at de i strl large skal holde seg unna... Men setter ned selvfølesen på de som virkelig føler seg truffet... Æsj... Folk kan være helt sykt slemme. Jeg er liksom alt fra strl S-XL, men kommer helt an på hvor jeg handler fra og hva slags type stoff det er.
  29.04.2018 kl.12:23
  *Sips Tea*

  nei, men helt seriøst her. Jeg skjønner ikke hvorfor BikBok (som er en ganske stor klesskjede) ikke klarer å følge opp til størrelsene sine! Kan ikke medium bare få være medium, og ikke xs?

  29.04.2018 kl.13:17
  kommentaren var ikke ment som at "å du er feit, du kan ikke handle på denne butikken", den var seriøs. Hvis du er large er det veldig få klær på bikbok som passer deg, og det er skikkelig dumt


  Skriv en ny kommentar