hits

Reisefeber

Endelig er det vinterferie! typisk meg å ikke klare å sitte i ro når jeg egentlig burde nyte ferien min, haha. I dag har jeg spist frokost, passet Jim Silver litt, og ryddet og vasket leiligheten. Jeg har lenge hatt lyst til å dra til varmere strøk, men nå i det siste har jeg virkelig fått reisefeber. Jeg holder på å spare penger slik at vi kan bestille billetter til Tyrkia snart. Her kommer litt bilder fra siste Tyrkiatur.

Se så fint! <3 her var var jeg på båt.

Jeg var litt blek kanskje..

Jeg er sikkert ikke den eneste som drømmer om å komme meg bort fra kalde Norge.

Hvor vil dere reise?
God sankthans

Bare en kjapp tur innom for å si god sankthans!
Hvordan bli smartere

Det er eksamenstid og mange gruer seg til å gjennomføre. Noen føler seg dumme og ikke god nok. Jeg har selv engelskeksamen i morgen, så her har dere de beste tipsene som garanterer dere en 6-er. Disse tipsene har jeg fulgt i en hel uke, og jeg er blitt dobbelt så smart og jeg er klar til eksamen!
1. Sov MYE
Å sove gjør at kroppen og hjernen din får slappet ordentlig av. Da blir hjernen klar til å lære nye ting. I tillegg kan du drømme om masse smarte ting. Tenk litt ekstra hardt på 2. verdenskrig før du legger deg, så drømmer du nok om det. Eller, så kan du telle sauer. Tall = Matte.

2. Hodemassasje
Hodemassasje gir også massasje av hjernebarkene. Inni hjernebarken ligger smartcellene. For hver gang du får en hodemassasje, vokser hjernebarkene. Da blir hjernebarkene enda større, og du blir dobbelt så smart!

3. Stå på hode
Når du står på hodet får du masse blod inni hodet. blod er bra, ikke sant? så det må jo være bra å ha masse av det i hjernen. I tillegg trener du kroppen, som også gjør deg smartere.

Bilde hentet HER

4. Spis masse grandiosa
Hvis du noen gang har spist grandiosa, vet du at det både smaker godt og inneholder grønnsaker. Om du spiser nok av det, trenger du ikke å åpne skolebøkene engang.


5. MEG
 Les bloggen min! Dette er helt klart det beste tipset jeg har. Jeg har en kunnskapsrik blogg i motsetning til alle andre.
Processed with VSCO with hb2 preset


 
1000 seere på snapchat

I dag skjedde det noe ganske sykt egentlig... jeg nådde 1000 seere på snapchat!! Hadde egentlig aldri sett det for meg.

Om du også vil følge meg på snapchat, så heter jeg Selinasve.
Fotoshoot, skole og kjæreste


God kveld medmennesker! I dag har vært en skikkelig rolig dag egentlig.Var eksamenstrekk i dag, og jeg ble trukket opp i ENGELS!!! Jeg er såå fornøyd. I tillegg hadde klassen lunsj + en enkel tyskprøve. Etter skolen kom Viktor hit, og her skal han være hele helgen. Vi bestemte oss for å gå tur, og vi tok noen bilder da vi først var ute, haha.
Nå skal vi se film og kose oss, så vi snakkes senere! <3

Hva kom dere opp i til eksamen?

 
Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn.

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com