svensson - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

«er du størrelse large, går du ikke inn på bikbok»

Overskriften er et sitat fra en kommentar jeg leste på facebook. Diskusjon handlet om størrelsene på bikbok og hvordan de ikke samsvarte andre størrelser. Kommentaren gjorde meg skikkelig provosert. Det er en skikkelig fæl ting å skrive, rett og slett. Det er virkelig en selvtillitsknekk. Kommentaren gjorde meg litt trist også. Er det virkelig sånn det er blitt? at man skal holde seg unna en av de mest populære kleskjedene i Norge hvis man er en viss størrelse?

 

Jeg bruker large. I hvertfall i enkelte plagg. Jeg er 1,75 og har litt ekstra fett på kroppen, så det er kanskje ikke så rart. Jeg vil ikke si at jeg er tykk heller. Og vet dere hva? jeg går med glede inn på bikbok, selv om enkelte mener at jeg skal holde meg unna. Speil, speil på veggen der, vil jeg noen gang passe bikbok's klær? jeg passer faktisk noe, men ikke i nærheten av alt.

Alle kan gå inn på bikbok. absolutt alle. Og er du størrelse XS-XL, så skal du også kunne kjøpe klær der, så enkelt er det. Problemet med bikbok er størrelsene. ikke bare de ''store'', men også mindre. en large kan være small i en annen butikk og small kan være medium i en annen butikk. Så hvorfor er det slik at noen mener at large og oppover skal holde seg unna?

Hvordan kan en klesbutikk få deg til å føle deg så jævlig?.

 

Kjære Bikbok. Vær så snill å endre størrelsene deres. Gjør dem realistisk.

 • Hva har de som ikke andre har?

   

  Hei alle sammen <3 Jeg har akkurat kommet hjem fra trening og er DØDSSLITEN. Har også spist kyllingsalat med karridressing, noe som var sykt godt. Jeg vet ikke med dere, men jeg har et par blogger som jeg leser fast og har fått mye inspirasjon fra. Jeg har vært innom mange blogger å kikket, men kun et par har blitt mine favoritter. Jeg er ganske kresen til blogger, jeg sitter ikke å bruker tiden min på hva som helst liksom. Noen av bloggene jeg ofte er innom liker jeg best på grunn av bildene, mens andre på grunn av tekst. Jeg tenkte å fortelle dere om dem i tilfeldig rekkefølge <3

   

  Sophie Elise

  Akkurat denne bloggen kom kanskje ikke som et sjokk. Hun har egen tv-serie gående og har skrevet bok, så dere har kanskje hørt om denne,Jeg har fulgt Sophie Elise sin blogg av og på i et par år nå. Grunnene til at jeg liker bloggen er på grunn av ærligheten og at hun kjemper. I innleggene hennes er hun stort sett alltid ærlig om seg selv og livet sitt. Hun kjemper også for det hun mener er rett, noe som jeg liker.

   

  Martinehalvs

  Jeg har lest bloggen til Martine noen måneder nå. Jeg vet ikke helt hvorfor, men da jeg oppdaget bloggen hennes ble jeg sykt inspirert. Måten hun skrev innleggene sine og temaene hun skrev om bare gjorde noe med meg. Jeg kjenner meg igjen i mye av det hun skriver og føler vi er lik på flere måter. Jeg har helt siden den gang vært en trofast leser.

   

  Fitfager

  Fitfager er også en av de som har inspirert meg. Hun er faktisk en av grunnene til at denne bloggen eksisterer. Det å vite at noen fra nærområdet har lykkes med blogg gir et lite push. Hun gjør noe annerledes enn folk flest og driter i hva andre mener. Digger også måten hun skriver innleggene sine på. Hun er en stor inspirasjon

   

  Sraad

  Denne bloggen skal jeg være ærlig å si at jeg ikke er innom så ofte. Jeg klikker innom en gang i blant på grunn av fengende overskrifter eller vil lese om litt drama osv. Grunnen til at Sraad havner på denne listen er fordi hun jobber utrolig hardt! Det er sjeldent at innleggene skuffer. Til og med da hun var med på paradise fikk leserne servert innlegg daglig. Håper jeg kan bli like flink til å poste innlegg en dag.

  Wilfjell
  Jeg digger denne bloggen fordi han skriver utrolig bra og tar opp viktige tema. Han tør å være seg selv hundre prosent, noe jeg savner i både bloggverden og den virkelige verden. Han skriver på en fengende måte og drar inn humor, selv om innleggene noen ganger handler om litt mere alvorlige temaer. Anbefaler å sjekke han ut.
   

 • 5 grunner til at folk ikke liker deg

  Hei alle leserne mine, håper dere har en bra søndag. Jeg for min del har bare sett på serie hele dagen.

  Dette innlegget gjelder kun for deg som blogger. Her er 5 grunn til at folk ikke liker deg:

  1. Du eier en blogg. 

  2. Du er oppmerksomhetssyk. Du har jo trossalt opprettet en blogg som handler om deg selv.

  3. Du deler blogginnleggene dine for å få lesere. For det første er det irriterende at du deler dem, og for det andre gjør dette deg dobbelt så oppmerksomhetssyk.

  4. Du tror at du har rett på et ok liv. Hvis du lager en blogg, er det greit for alle å skrive stygge kommentarer.

  5. Du blir såret av kommentarene du får. Det er ikke greit, du har valgt dette helt selv.

  Og hvis noen skulle tvile på hva det ovenfor er, så er det IRONI. 
  Gjennom min tid som blogger er det en del ting jeg har lagt merke til, for eksempel at folk tror det er en forskjell på vanlige mennesker og bloggere. Selvfølgelig, det er mange som ikke tror det, men det er også en del som tror det. Alle som oppretter en blogg har en slags grunn til det. Noen ønsker å kunne dele livet sitt, noen har en drøm om å bli toppblogger, mens andre bare vil prøve noe nytt. MEN, så fort bloggen er opprettet, er du ikke ''normal'' for omverden. Nå eier du ikke følelser lenger, så derfor kan de rundt si og skrive hva de vil, for du bryr deg jo ikke? ikke sant? ikke for å glemme at du er oppmerksomhetssyk. feil feil feil. 

  Bloggere er mennesker. mennesker med både følelser og drømmer.

   

   

 • Jeg gidder ikke

  Goood påske alle sammen!
  håper alle har en fin påske og koser seg masse. Som dere kanskje har lagt merke til så har jeg ikke blogget på en stund. Det er flere grunner til dette, men hovedgrunnen er vel helt ærlig at jeg ikke gidder å gjøre noen ting. Jeg har vært hjemme i Ballangen siden onsdag, og det eneste jeg har gjort er å slappe av. Jeg har rett og slett tatt pause fra alt denne ferien. pause fra blogg, trening, være sunn, skole osv. MEN, jeg kommer sterkere tilbake snart. Litt ironisk at forrige blogginnlegg heter ''jeg tar en pause'', haha...

  Ha en fin påske videre <3

 • Jeg tar en pause

  God søndag <3 i dag har jeg sovet litt ekstra lenge, må jo gjøre det før jeg begynner på skolen i morgen. Jeg prøver jo egentlig å være sunn og holde meg unna sukker, men i dag så ble det faktisk brownies til frokost. Jaja, får komme tilbake til den sunne hverdagen I MORGEN, hehe. Jeg kan jo oppdatere dere litt om hvordan det går med piercingen. Nå er det litt ømt, men ikke direkte vondt så jeg overlever nok. 

  Som overskriften sier så skal jeg ta en pause. Jeg skal ikke ta en pause fra bloggen, fordi det skjer bare ikke. Det jeg tar en pause fra er netthetsen. Jeg kan jo ikke ta en direkte pause fra det, men jeg skal slutte å svare på hatkommentarene i det minste. Snart vil det komme et innlegg der jeg snakker om alt som har blitt sagt om meg, alt hatet, hvordan jeg takler det osv. inntil da vil jeg kun nøye observere hva netttrollene har å si, så skal vi se hva som skjer. En ting er sikkert, de kommer ikke unna. 

  Uansett, i dag har jeg ikke tenkt til å gjøre så mye. Jeg skal muligens trene litt hvis jeg føler for det. Jeg har også planlagt å fikse neglene mine og kanskje være barnevakt.

  Hva skal dere i dag?

 • Jeg har tatt piercing

  Endelig har dagen jeg har ventet på kommet.. JEG HAR TATT PIERCING I NESA! Jeg har lett etter noe i Narvik som tar nesepiercinger, men har ikke funnet noen. Jeg har dratt fra salong til salong, men bare fått nei. MEN, i går kom jeg til å tenke på en salong jeg ikke hadde spurt, så da sendte jeg melding, og gjett hva? de sa ja! Så allerede i dag klokken 13.30 hadde jeg time og jeg må si at jeg gruet meg litt, haha.

  Da jeg kom dit måtte vi finne ut hvor den skulle plasseres og hvilken piercingsmykke jeg skulle ha, men det gikk kjapt. Så kom den verste delen; å faktisk ta piercingen. Siden jeg tok det på en salong brukte vi en pistol. Jeg vet at det ikke er anbefalt å bruke pistol, men jeg tok sjansen på at det gikk fint.

  Filmet det hvis noen vil se, hehe. Det var vondt akkurat når hun skjøt piercingen igjennom, men det gikk over etter 5 sekunder. Nå har jeg ikke vondt i det hele tatt. Er veeeeldig fornøyd med hvordan det så ut <3 Betalte vel rundt 270 ca?

 • Et mirakel at jeg ikke døde

  God kveld alle morgen alle sammen, eller skal jeg si god dag?. Akkurat nå ligger jeg under dyna og varmer meg fordi det er så kaldt her inne. Jeg er en av de som virkelig ikke trives i kalde nord om vinteren og nå skal jeg fortelle akkurat hvorfor.
  Det er ikke ukjent at vinteren er kald. Det snør, det regner, det hagler, det blir is på veiene, ulykker. Isen på veien fører til flere dødsfall, både for de i bil og de som går langs veiene.

  Jeg tror jeg har verdens glatteste sko. Jeg kunne nok sklidd og slått hjernerystelse midt i august fordi de er så glatt. Det sier jo seg selv at det blir litt problematisk nå på vinterstid, spesielt med tanke på at jeg må gå en del. Skoleveien min består av flere bratte oppoverbakker. På vei til skolen går det fint, da tryner jeg bare et par ganger på veien, og så er jeg framme. Veien hjem fra skolen er litt verre.. Da skal jeg gå ned bratte bakker med masse biler som kommer mot meg. Ofte kommer biler i full fart mot meg mens jeg sakte, men sikkert sklir ut på veien. LIVSFARLIG. Noen ganger tenker jeg at det er et mirakel at jeg ennå lever.

  Derfor har jeg investert i to par nye sko! woho.

  Hva skal dere gjøre i dag?

 • Å sette ord på ensomhet

  Ensom. Ensomhet. Hva er vel det? det finnes sikkert tusen definisjoner på ensomhet. Ensom fordi man ikke har kjæreste, ensom fordi man ikke har venner, ensom fordi man føler seg alene eller fordi at man faktisk er alene. Jeg har lenge tenkt på å skrive dette innlegget, men har rett og slett vært redd for hva andre ble å tenke. Sykt teit av meg å i det hele tatt bry meg om hva andre tenker om meg når sannheten er at ingen bryr seg litt engang.

  Da jeg gikk på ungdomsskolen begynte jeg å føle på ensomheten. Det var ikke det at jeg ikke hadde venner og familie å være med, det var bare følelsen av å være ensom selv om jeg sjeldent var alene.

  Så kom sommerferien før jeg begynte på videregående. Jeg hadde lenge gledet meg til å endelig få ferie og være ''fri'' og ha det gøy, men det viste seg at mye av tiden ble tilbrakt alene. Ja, jeg hadde en kjæreste, men han hadde egne ting å gjøre. Det endte opp med at jeg kun gledet meg til denne at ensomme ferien skulle ende slik at jeg endelig kunne bli kjent med nye mennesker på en ny skole.

  I august begynte jeg på den nye skolen. Der ble jeg møtt av mange nye mennesker og jeg tenkte: ''Yes, endelig en ny start.''
  Det gikk ganske fint i starten. Jeg ble kjent med alle fra klassen og følte at jeg passet godt inn. Det gikk ikke lang tid før folk fra klassen inviterte hverandre til å finne på ting på fritiden, men jeg ble ikke invitert en eneste gang. Så da satt jeg alene igjen og skjønte at jeg ikke passet inn der i det hele tatt.

  Etter to måneder byttet jeg linje. Her kjente jeg flere fra før av, så jeg visste at jeg ble å ha noen å snakke med i det minste. Skoletimene gikk kjapt fordi jeg trivdes så godt, noe som egentlig skulle vært bra. Likevel ble det snudd om til noe negativt fordi resten av dagen gikk sakte.

  Da jeg bodde i Ballangen hadde jeg nærmest ingen å være med fordi ''vennene'' mine bodde i Narvik, så da jeg flyttet hit forventet jeg selvfølgelig at jeg ble å være mer sosial. Det viste seg at de som før var vennene mine ikke lenger sier hei til meg engang, så det hjalp jo lite.

  Jeg har snakket om dette temaet før på snapchat, der jeg fikk veldig mye forskjellig respons. Det var en del drittslenging, men også veldig mange kjente seg igjen i det jeg skrev. Det er så utrolig mange der ute som føler på en eller annen type ensomhet, og de fleste tørr ikke å snakke om det. 

  Vær så snill folkens, vær greiere mot andre. Smil når du møter mennesker, si hei, ta kontakt. Alt kan gjøre dagen bedre. Jeg er ikke den beste på det selv, men jeg prøver virkelig å forbedre meg. 

 • Overrasket på valentinsdag

  Heihei<3

  I går på selveste valentinsdagen hadde jeg absolutt ingen planer unntatt å bare se på netflix og slappe av. Viktor jobbet hele dagen så derfor var jeg alene og vi hadde heller ikke lagt noen spesielle planer til da han var ferdig heller. Men da han kom hjem fikk jeg en overraskelse.

  Ikke nok med det, jeg fikk det jeg ønsket meg aller mest: Jordbær og sjokolade<333


  Så koste vi oss med jordbær med sjokolade og serie før vi tok kveld, veldig koselig <3 Hadde ikke forventet noe som helst, så var sykt søtt av han.

  Håper alle hadde en fin valentinsdag<3

 • Flaut

  God ettermiddag alle sammen og gratulerer med morsdag til alle mødre der ute <3

  Jeg har akkurat kommet hjem fra treningssenteret og er litt flau over meg selv, haha.. Jeg trente lårene med dette apparatet og gjorde det på den måten jeg har gjort helt siden jeg begynte å trene. 

  Etter å ha gjort det i sikkert 30 minutter kom det en mann å sa at jeg gjorde det feil, og forklarte hvordan jeg skulle gjøre det osv.. det var litt flaut fordi jeg har gjort dette i flere uker nå. jaja, man lærer av å feile. 

  Nå skal jeg til Ballangen å feire morsdag hos bestemor

 • Tilbudt hjemmebrent før skolefest

  De siste dagene har det vært stor snakk om hendelsen på torsdag. På torsdag var det nemlig skolefest på malmen i Narvik. Jeg var der selv og det var god stemning og gøy. Det var musikk, dansing og det så ut som de fleste storkoste seg der. Jeg kom dit klokken 22.00 og dro hjem igjen rundt 00.00, til tross for at det stengte en time senere. Da jeg våknet neste dag og skulle sjekke mobilen fikk jeg helt sjokk. 


  Det første jeg reagerte på var overskriften ''minst åtte mindreårige alkoholforgiftet på utested'', fordi det var et rusfritt arrangement. Etter å ha lest hele saken var det flere feil, så jeg ble usikker på om dette faktisk var sant. Da jeg kom på skolen var jo dette den store samtaleemnet og det viste seg at saken var sann, bare med en del feilinformasjon. 

  I løpet av skoledagen kom NRK innom og ville intervjue ei venninne av meg, også ble jeg med henne. Jeg ble ikke intervjuet, men ble tatt bilde av.

  (Og nei, jeg har ikke blitt tilbudt hjemmebrent.)
  Les saken HER:

 • Driving home for christmas

  God kveld. Håper alle har hatt en fin dag i dag. 
  Akkurat nå sitter jeg i senga og nyter roen og stillheten. Ryddet nettopp ryddet rommet mitt, noe som virkelig trengtes. 

  I går hadde jeg og Viktor 1 års jubileum som vi feiret med å dra på milano restaurant og spiste pizza, og det var utrolig koselig. I tillegg overrasket han meg med en helt sykt fin gave som jeg er utrolig fornøyd med! Han kjenner meg altfor godt, haha <3 


  Så sykt fint!

  Etterpå pakket jeg med meg tingene mine, så kjørte vi hjem til mamma. Det er sykt deilig å være hjemme igjen og å kunne slappe av. Har som sagt ryddet rommet mitt, kjøpt gaver og pakket dem inn, så nå kan julen bare komme.

  Helt sminkefri, men har likevel øyenskygge på hånda... vet ikke hvordan det skjedde, haha.

  Ønsker alle en fin jul <3

 • I'M BACK

  Heeei folkens! Ja, dere leste riktig, jeg er tilbake på bloggen. Jeg har faktisk ikke postet noe på 3 måneder, noe som er rart å tenke på. Tiden har gått veldig fort og mye har endret seg siden da. Jeg har for eksempel flyttet og byttet linje på videregående, men det skal jeg fortelle mer om senere. jeg har savnet å blogge og har basically tenkt hver dag ''i dag skal jeg blogge'', men det skjedde aldri.. men nå er jeg her! Når jeg logget på så jeg noe ganske gøy; at folk fortsatt leser bloggen min, så det er jo litt morsomt. 

 • Naturfag klokken 09 på en søndag?!

  God morgen. Håper alle har hatt en fin helg. Sto opp for rundt to timer siden, ca klokka 7. Siden jeg ikke har noe å gjøre og Viktor fortsatt sover, tenkte jeg at jeg kunne øve til naturfagsprøven jeg har på tirsdag. Er heldigvis ikke verdens vanskeligste prøve, og i tillegg er det en flervalgsprøve, noe som gjør den mye lettere. Men vil jo helst ha en god karakter, så da er det bare å øve. 

  Vi har endelig kommet tilbake til vanlig skolehverdag igjen, og det er såå deilig. Alt er så annerledes nå i forhold til ungdomskolen på en positiv måte. Vi har også de beste fagene; mediefag<3 men får komme meg tilbake til øvingen, så vi snakkes forhåpentligvis snart igjen.

 • Hjelp mamma å få tannbehandlingen hun trenger


  Noen av dere har kanskje hørt om nettsiden Spleis.no. Spleis er en nettside der man kan samle inn penger til forskjellige prosjekter, og alle kan bidra.
  Søsteren min har startet en innsamling for at moren min skal få tannbehandlingen hun trenger. Dette har hun skrevet:

  ''Min mor trenger tannbehandling. Hun har fått tannkjøttsykdom og har generelt dårlige tenner. På grunn av blant annet det at det er dyrt i Norge med tannlege. Hun er uføretrygdet og enslig mor og har vært det i mange år. På grunn av tannkjøtt sykdom og manglende jeksler flytter tennene på seg og hun ønsker derfor å få renset alle tannhalser og få reparert alle tennene og også få en fast bro i fortennene som hindrer at de flytter på seg. Dette vil koste mye over 100 000 kr å gjøre i Norge, Hun har fått prisoverslag hos tannlege i Tyrkia  på 40 000. Håper alle kan bidra med en slant  slik at hun kan få fikset dette før det er for sent.  Takk for alle eventuelle bidrag!''
  Jeg vil så gjerne at hun skal få råd til å gjøre det, fordi det fortjener hun <3

  Hvis du vil bidra, trykk HER. Hver eneste krone hjelper, uansett om det er 1, 10 eller 100. 

 • Første uke på VGS

  (Får ikke lagt ut bilder)

  Hei! Som de aller fleste andre begynte jeg på skolen på mandag. Jeg begynte på en helt ny skole med masse nytt. Jeg kom jo inn på medier og kommunikasjon, noe jeg er superfornøyd med. Første skoledag var jeg veldig spent på hvordan alt ville bli, hvem jeg skulle gå i klasse med, og om jeg ble å klare å stå opp 05.30. Jeg bor dessverre 45 minutter unna skolen og må derfor ta buss. Uansett, første skoledag gikk bare bra. Vi var der i maks to timer, og det eneste vi gjorde var å få informasjon og bli litt kjent med hverandre. 

  Vi har egentlig ikke gjort spesielt mye denne uken. Vi har brukt en del tid på å bli kjent, fått omvisning på skolen osv. Vi har hatt litt forskjellige fag, men har ikke fått kommet ordentlig i gang enda. I morgen har vi relasjonsbygging. Vet enda ikke helt hva det er, men det går vel ut på å bli bedre kjent.

  Alt i alt - fornøyd med første uke

 • Vil du være vennen min?


  Jeg bare ligger her å tenker og tenker. Tenker på at det er sommer. Endelig er man bekymringsfri og har fri fra skole. Man kan ha det gøy med venner hver eneste dag og være oppe lenge. Det hadde vært fantastisk å gjøre det samme, men i stedet sitter jeg inne alene hver dag. Jeg ser kanskje litt på netflix, er litt med familien eller bare ser i taket. I starten av sommerferien gikk det fint å gjøre disse tingene alene og det var ganske deilig, men ikke nå lenger. Jeg føler på ensomheten. For dere som har meg på snapchat så ser dere at jeg ofte spør om noen vil finne på noe med meg, men det er som oftest ingen som svarer. Jeg vet ikke hvorfor. Er det min feil? er det jeg som er fæl eller er alle bare opptatt? 

  Dette er en av grunnene til at jeg nesten har sluttet å blogge. Jeg har ingenting å dele. Som de aller fleste andre er jeg på sosiale medier, der man deler alt fra det ''perfekte'' livet sitt. Alt fra hvem man henger sammen med, reiser og kule middager. Det skaper et press, et press til å dele sitt egne ''perfekte'' liv, men det er jo ikke det. 

  Det er på dager som i dag jeg føler litt ekstra på ensomheten. Det er jo lørdag, man skal jo liksom ha det gøy. Selvfølgelig er deilig med en lørdag på sofaen og en film på TV'en i blant, men ikke alltid. På grunn av sosiale medier blir man konstant påminnet om hva alle andre driver på med. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre resten av sommerferien. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake på skolen. Hvem skulle trodd at jeg noen gang skulle si det. haha.

  Ensomhet er noe som er tabu å snakke om. Det er ikke ofte man hører om det, men likevel er det så utrolig mange som føler seg ensom. Jeg vet at jeg ikke er alene om å ha alle disse tankene og følelsene inni meg, så om noen har det på samme måte som meg, ta gjerne kontak, så kan vi bli kjent.

  Her kan du ta kontakt:
  Instagram: Selinadrew
  Snapchat: Selinasve
  Facebook: HER
  Processed with VSCO with m3 preset

   

 • JEG KOM INN PÅ FØRSTE VALGET

  Da jeg våknet i dag logget jeg meg inn på vigo.no for å se hvilken linje jeg var kommet inn på... og jeg har kommet inn på første valget mitt, som var medier og kommunikasjon! Jeg er såå fornøyd. Hørte rykter om at det var mange søkere i år, så var jo litt redd for å ikke komme inn der. 

  Gleder meg til skolestart, faktisk.

 • Dagens humør, frisyre, lengsel +++

  Dagens humør: Nettopp stått opp, og humøret er på topp. Så deilig med rolige søndager.

  Dagens burde: Trene, rydde rommet og sortere klær. Ender nok opp med at ingenting blir gjort, hehe.

  Dagens frisyre: Akkurat nå har jeg bare håret i en topp.

  Dagens sminke: Sovnet med gårsdagens sminke, så akkurat nå er jeg nesten fult sminket, unntatt mascara og leppestift. 

  Dagens klær: Nettopp stått opp, så har kun på en topp og ei truse.

  Dagens planer: Planen for i dag er rett og slett å ta livet med ro. Jeg har bare lyst å ligge i sengen å se på netflix,

  Dagens tanke: Jeg begynner snart på videregående! Det er faktisk ikke lenge til, og jeg både gruer meg og gleder meg. Håper virkelig jeg kommer meg opp hver morgen og rekker bussen 

  Dagens avhengighet: Pc'n. er nok like avhengig i dag som i går.

  Dagens kjipeste: At Viktor er i Bjerkvik :(

  Dagens lengsel: Jeg vil til syden. Været her i nord er så dårlig og kaldt.

  Dagens låt: XO TOUR Llif3 - Lil Uzi Vert

  Fikk inspirasjon fra Sophie Elise.

 • 16. mai - vant en ipad!

  I går brukte jeg hele dagen på å sminke meg og ordne håret, og siden jeg er syk tok det ekstra lang tid. Ble ikke helt fornøyd med sminken, men jaja.
  Det var loddtrekning der man kunne vinne forskjellige premier, og utrolig nok vant jeg en ipad. En ipad faktisk, hvem skulle trodd det? jeg som aaaldri vinner noe som helst. Var vel på tide, haha. Har aldri hatt en før, så var utrolig kult å vinne den.


  <3
   

 • Late som ingenting eller bryte kontakten?


  Bilde tatt av Viktor<3
  Heei medmennesker! i dag har vært en veldig rolig dag for min del. Var på skolen, men ble skikkelig dårlig så det var godt å komme hjem igjen. Fordi jeg har vært dårlig så har jeg tilbragt dagen hjemme i senga med netflix <3 hva skulle man gjort uten netflix? haha. Gleder meg utrolig mye til i morgen. I morgen er nemlig 80-talls-festen jeg har snakket om. Elsker arrangementer der jeg får muligheten til å pynte meg masse. Så morgendagen blir nok brukt til styling av hår (som tar alt for lang tid), sminke og venner. Gleder meg.

  En ting som irriterer meg grenseløst er at det tar så lang tid å bli ordentlig kjent med folk. Man kan kjenne dem i flere år, men plutselig viser det seg at de er noen andre enn de utgir seg for. Man deler private ting med dem og ting fra hverdagen fordi man stoler på dem, men plutselig kan det gå galt. En ting som andre ikke skulle vite, er plutselig spredt. Dette har flere ganger skjedd med meg, og hver eneste gang lurer jeg på hva jeg skal gjøre. Hvor mange ganger skal man tilgi dem for at de har sviktet deg? skal man late som ingenting eller bryte kontakten? Det har skjedd utallige ganger at jeg har fortalt en nær venn av meg noe, og neste dag vet mange det. plis stop. Er veldig glad i de som jeg faktisk kan stole på da <3
  Dagens rant fra meg. Er faktisk skikkelig deilig å ha et sted der man kan dele tanker og følelser, er ganske befriende. 

 • back to the 80's

  I går tok jeg og Henny Honeymoon oss en tur til Lotte Ninja fordi hun endelig var på besøk i Narvik, og vi grep sjansen til å stikke innom en tur. For dere som ikke vet hvem Lotte Ninja er, så er hun norges største blogger. Jeg og Henny skal nemlig på et arrangement der temaet er 80-tallet. Lotte Ninja levde jo forrige årtusen, og hun var så snill å lot oss låne de kjente fitfager-klærne.   Her har jeg på meg en rød body som jeg fikk låne. blir å legge ut bilde av alle klærne snart.
  Nå må jeg øve på en presentasjon jeg skal ha i morgen.. har 10 sider jeg må lære utenat, så ønsk meg lykke til!
  OG, sjekk ut bloggen til Lotte Ninja HER og Henny HER.


   

 • 16 og utslitt

  Hei alle sammen. Dette blir da et nytt klageinnlegg der jeg klager på mine luksusproblemer. og nei, du trenger ikke å synes synd i meg.

  Livet er som en berg og dal bane, det går opp å ned. Det er helt normalt å ha dager der humøret er på topp og man føler seg lykkelig, mens andre dager ser alt mørkt ut. Det er deilig å våkne om morgenen å føle seg bra og tenke ''dette blir en flott dag'', og jeg skulle ønske jeg hadde flere slike dager. Jeg kan våkne å tenke så mye positivt jeg bare vil, men det er sjeldent det hjelper noe særlig.


  Jeg har en støttende familie, en fantastisk kjæreste og et tak over hodet. Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har, selv om jeg kanskje ikke er så god på å vise det.  Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde mer. Jeg skulle ønske at jeg hadde råd til de tingene jeg trenger. Av og til skulle jeg også ønske jeg passet inn noen plass. at jeg hadde en vennegjeng og kanskje noen gode jentevenner å snakke med, men slik er det ikke. hadde vært en drøm å ha bedre selvtillit i tillegg. Å gå i tiende er virkelig et slit for meg i blant. Det er så mye skolearbeid. Prøver, innleveringer, fremlegg og lekser i tillegg til andre ting jeg prøver å få gjort på ett døgn. Jeg har så lyst på gode karakterer slik at jeg føler meg god og at jeg kan komme inn på linjen jeg har søkt. 

  Jeg går ikke på for eksempel fotball, turn eller svømming, men likevel har jeg så dårlig tid. noen kjenner seg kanskje igjen i å ha så god tid at man får dårlig tid? haha. Først skole i 5 1/2 time, for å så komme hjem og prøve å samle energi til å få gjort alt annet som må gjennomføres. Lekser, blogg, spise, venner, hobby, rydde +++ er noe av det som stjeler energien. 24 timer er ikke alltid nok. Jeg vet ikke om det er normalt å bli så utslitt av hverdagslige ting, men jeg håper jo selvfølgelig at det bare er en del av tenårene og at det gir seg etterhvert. 

  Da jeg skrev dette innlegget skrev jeg bare alle tingene jeg hadde på hjertet og trengte å få ut en plass. Egentlig så er jeg lei av å poste ''klageinnlegg'' her, men jeg trengte å få dette ut. Det er ganske flaut og rart å skulle skrive alt jeg tenker. Men jeg prøver jo å dele så mye som mulig på bloggen. 

  -Har noen råd?
  -Er det noen som kjenner seg igjen?

 • Middag

 • Nytt kamera, kjæresten min +++

  Hei alle sammen! Som sikkert få av dere vet, så hadde jeg bursdag 5. April. Da feiret jeg på terrassen med familien og kjæresten min Viktor. kommer mere detaljert innlegg om det senere. 
  Fikk gave av Viktor på tirsdag som jeg elsket!!

  Jeg er på et sted som heter trollhøgda(?) sammen med søskenbarnet mitt. Viktor er også her.


  På mandag fikk jeg nytt kamera. Nikon D3100. Holder enda på å bli kjent med det, men jeg liker det så langt.

  Meg og Viktor


 • Jeg er ikke den du tror

  Du har kanskje sett meg før. Kanskje på sosiale medier, eller da jeg gikk bekymringsfri gjennom gatene? Eller hva med på skolen? Jeg har nemlig sett deg også. Jeg smilte til deg, men du snudde deg til vennene din og lo. Jeg har sett deg flere ganger, men har fått stygge blikk tilbake.


  Mange har dannet er bilde av meg. Et bilde som ikke finnes. Det er som om at folk bare antar at jeg er en fæl person ''fordi det er jo det alle sier.'' Men for det første sier ikke alle det, og for det andre så har de ikke prøvd å bli kjent med meg engang. Jeg skjønner det ikke, hvem er det som orker å bruke energi på å snakke om meg? Det er jo totalt unødvendig. Spesielt når det er mest dritslenging. Jeg er en ganske rett fram og ærlig person, så hvis du lurer på noe, spør! Men vær så snill, ikke snu og tvist på alt jeg sier for å sette meg i et dårlig lys.

  Det er ikke alltid like lett å overse alt som blir sagt om meg. Helt ærlig, noen ting går inn på meg, mens andre er så idiotisk at hver enkelt skjønner at det er bullshit.

  Du skal vite at jeg vet alt du har sagt om meg. Du trenger ikke å leke bestevenn med meg etter du har kalt meg hore, for eksempel. Hvis noen føler seg truffet av dette innlegget, er det mest sannsynlig en grunn til det også.

  Forresten, hvis det er noen der ute som vil bli kjent eller bare lurer på noe, så er det bare å ta kontakt.<3

 • Om alt går til helvete

  ...er navnet på den nye låten til katastrofe som ble sluppet på fredag! 

  På torsdag var jeg i Narvik på konsert med Staysman & Lazz + Katastrofe sammen med kjæresten og søsteren min. Det var vilt gøy og veldig hyggelig å se dem igjen. 

   
  sjekk ut låten på spotify og sleng den inn i listene dine!
  https://open.spotify.com/track/0htoN1Awu7SQy0bDVpWMfH

 • skoleflink..

  Heeei alle lesere!

  Sitter på skolen og har nettopp hatt en naturfagsprøven som jeg helt sikkert kommer til å stryke på. skjønte så og si ingenting av det kapitlet, haha. Har hatt mye skolearbeid å gjøre denne uka og er minst like mye neste uke, så det blir deilig med helg i morgen!

  Etter skolen skal jeg gjøre noe litt spennende (syntes jeg da), som jeg blir å skrive om på bloggen i morgen.

  Nå har jeg straks samfunnsfag... rip

 • Mitt siste innlegg?

  Dette blir muligens mitt siste innlegg fordi....

  For et par dager siden leste jeg en artikkel om at NASA hadde oppdaget en asteroide som var på tur mot jorden. Etter å ha lest litt mere om det, har jeg forstått det slik at det er en mulighet for at den treffer jorden. sjansen er liten, men den er der. Det er 0,00055 prosent sjanse for at den vil treffe jorda. Asteroiden er anslått til å være 40 meter bred, eller på størrelse med frihetsgudinnen i New York. Det vil si at den er dobbelt så stor som meteoren som eksploderte over Chelyabinsk for 4 år siden. Et sammenstøt mellom jorda og 2017 BS32 vil føre til store ødeleggelser. 
  Er det nå vi skal dø? blir den å treffe jorden? 
  Det håper jeg virkelig ikke. Heldigvis er sjansen veldig liten.


   

 • Unnskyld meg, hvem tror du at du er?

  Heeei, må bare meddele noe...

  Noe helt forferdelig har skjedd, noe helt uakseptabelt!!

   

   

  Satt og surfet på nettet som vanlig, da jeg kom over et innlegg som er publisert av Henny Honeymoon som dere kan lese HER.
  I dette innlegget skriver hun at hun er den fineste bloggeren i hele Norge, noe som er HELT feil. Det er helt klart JEG som er Norges fineste blogger og det tror jeg alle er klar over. Her er noen bilder så dere kan se hvor utrolig fin jeg er:

  Processed with VSCO with hb2 preset  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with x1 preset

  Håper dere forstår min frustrasjon.. fordi det er rett og slett ikke akseptabelt å komme med slike påstander når det ikke er sant på noen måter!
  Nå er jeg kokforbannet!!!

  Tusen takk for støtten kjære lesere <3

 • In progress

  Vil bare informere om at jeg holder på å endre design og header, så om bloggen ser merkelig ut så er det muligens derfor. Har hatt en del problemer med dette designet helt siden jeg fikk det.. er uansett ganske lei av det, så var vel på tide med et nytt uansett. 
   

 • #Don'tStayInSchool

  God morgen, selv om det er lenge siden jeg sto opp. Begynte på skolen 08.30, så har vært våken en stund nå, haha. Akkurat nå sitter resten av klassen å har engelskprøve, mens jeg blogger. Jeg ble faktisk ferdig ganske kjapt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge litt da.

  Gleeeder meg til å komme hjem.. Er ganske trøtt.

  Snakkes senere

 • Hei..

  Goood kveld medmennesker. Ville egentlig bare innom for å si at jeg lever fortsatt, selv om det har blitt veldig lite innlegg her.. men ett av målene mine for i år er å bli aktiv her på bloggen, og det SKAL jeg klare.
  Denne helgen har jeg vært på besøk hos broren min som bor i Narvik. Det var veldig koselig, og det ble myyye film. Da jeg kom hjem til Ballangen ble jeg sittende å se på Orange Is The New Black, digger den serien! 

  Skole i morgen og jeg trenger søvn.
  God natt!


   

 • RABATTKODE

  Heeei, god nyhet!
  Jeg er for tiden i samarbeid med https://elsaandrose.com/, og nå får du 15% avslag om du bruker koden ''SVENSSON15''
  Elsaandrose.com har et stort utvalg av nydelige bikinier og badedrakter i mange forskjellige farger og fasonger.   

 • Tilbake på skolen

  I dag startet jeg på skolen igjen etter en kort ferie. Var helt grusomt å måtte stå opp så tidlig, haha! Var på skolen til klokken 14.00, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å sove ''litt''... våknet opp rundt 20-tiden. Dette har altså vært en ganske slapp dag. 
  Det begynner jo å bli seint, så burde prøve å få litt søvn i natt.


  God natt!

   

 • Kjære 2016

  Kjære 2016
  Du har helt ærlig vært et ganske forferdelig år, men med noen fine øyeblikk. Jeg har bestemt meg for å fokusere på de fine tingene.

  Takk for at du har hjulpet meg å kutte ut menneskene med dårlig innflytelse på meg. Jeg har lært at jeg trenger flere folk rundt meg som hjelper meg oppover enn folk som bare drar meg ned. Nå, i 2017 sitter jeg igjen med mange gode mennesker rundt meg.

  Takk for at du har lært meg å sette pris på de små tingene. Det handler ikke alltid om det store, men det lille. For eksempel et kompliment, et smil fra en fremmed eller en klem fra en tante osv. Det er de små tingene som betyr så mye.

  Takk for at du har hjulpet meg å finne ut hvem jeg er. Jeg prøver fortsatt å finne ut. Jeg tror jeg liker den personen jeg holder på å bli.

  Takk for alle de fine øyeblikkene med familie og venner.  Tusen takk for alt. Nå er det på tide å legge det bak seg å gå videre.

  Jeg er klar for 2017.

 • Jeg er skuffet

  I går i 17.00 tiden var jeg ute med seks andre venner på tur til Amfi Narvik. Da vi kom til gyda la vi merke til en mann som lå på bakken. Vi stoppet selvfølgelig opp for å hjelpe han. Vi prøvde å hjelpe han så godt vi kunne og ringte raskt ambulansen. 

  Noe av det sykeste var at ingen stoppet for å hjelpe. Vi som var der var 15-17 år, og vi reagerer sterkt over at folk bare gikk/kjørte forbi uten å engang spørre om vi trengte hjelp. Flere av bilene bremset ned for å stirre, for å så kjøre videre. Til slutt kom det en mann. Mannen var faktisk utrolig nok ambulansepersonell og han hjalp oss litt før han måtte dra videre. Stor takk til han!
  Jeg personlig føler meg flau og forbannet over at INGEN andre prøvde å hjelpe. Bør det ikke ringe en bjelle da du ser en mann ligge helt alene på bakken? han hadde nemlig ligget der en god stund før vi kom.
  Ja, vi var allerede 7 stk på stedet. Ja, det var litt vanskelig å parkere.
  Men er det god nok unnskyldning til å overse en bevisstløs mann? nei. Det er ikke det. Når det er snakk om et liv så skal man jo selvfølgelig gjøre det man kan for å hjelpe. 

  Etter denne hendelsen skrev Oliver et innlegg på facebookgruppen Narvik før og nå: ''Nu nættop va æ å 6 andre vænna ute å gikk, da vi va kommet tel gyda så vi en litt eldre mann ligganes på bakken uttfør NarvikMeglern. Han skalv å va ikke heilt klar, å sia vi e lært opp t å ta hand om sånner situasjona gikk vi å sku hjælpe han. En av åss sjekka pulsn, en anna ringte ambulansn mens en tredje prøvde å få kontakt, ræssn av åss prøvde å skaffe sjælp fra andre så gikk førbi. D va én så stoppa, han jobba shøl i ambulansn, d va mange så både gikk å kjørte førbi, men alikavæl va d bære én person så stoppa... Narvik; æ e rætt å slætt skuffa åver dåkker så bor hær. Skjærp dåkker.''


  Foto: Lone Martinsen
  Litt senere ble vi kontaktet av fremover som ønsket og lage en sak om hendelsen, som dere kan lese her.

  Min oppfordring til dere alle er å HJELPE. Ikke nøl med å spørre om noen trenger hjelp. Ikke nøl med å slenge fra seg bilen å slå på nødblinken. Det kan faktisk være snakk om et liv!
   

 • Til deg som dømmer meg

  Til deg som tror at jeg skulker skolen. Du tror kanskje at da jeg er borte fra skolen er det fordi jeg er lat og ikke gidder. Eller kanskje du tror jeg er i byen?
  slik er det ikke. I dag ligger jeg hjemme i senga med migrene og er kvalm. Ikke nok med det, jeg er sliten. Jeg er sliten av alle rykter. jeg er sliten av å ikke få sove om verken nettene eller ettermiddagene. Så nei, jeg er ikke lat. Jeg er bare syk og sliten.

  Til deg som sier jeg er hore. Definisjonen av hore er en nedsettende kvinne som selger seksuelle tjenester. Nei, det gjør jeg ikke. Dette ryktet startet etter mitt forrige forhold. det er startet og spredd av fæle mennesker. Det er veldig ubehagelig å bli ringt, få anonyme kommentarer eller meldinger der det står at jeg er løs og hore. Det er såvidt jeg kan være med kompiser uten at jeg får  masse stygge kommentarer.
  .  Til deg som sier jeg er stygg og bruker for mye sminke. Jeg bruker kanskje for mye sminke i dine øyne, men jeg gjør akkurat hva jeg vil med min sminke. Hvordan du syntes jeg ser ut uten sminke får være din egen mening. Jeg bruker sminke fordi det er gøy og jeg elsker å utforske og teste nye ting. sminke er en av interessene mine og kommer nok alltid til å være det. Om du syntes jeg er stygg, helt greit. Det viktigste er at JEG er fornøyd :)
  .
  Mitt poeng med dette innlegget at man ikke skal tro på alt som blir sagt. Det er ikke alltid det er sant, selv om folk prater om det.


  Takk for meg.

 • JEG MØTTE TIX OG RASKE MENN

  Hei! På fredag hadde både tix og raske menn show i Narvik, men dessverre hadde jeg ikke billetter til noen av dem. Jeg var likevel heldig å fikk møtt dem. Først møtte jeg raske menn.
  Processed with VSCO with hb1 preset
  Processed with VSCO with hb2 preset
  Første gangen jeg har traff dem, og de var veldig hyggelige.

  Litt senere utover kvelden traff jeg Tix. Han var litt sen til konserten, så det ble et veldig kort, men gøy møte.
  Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset
  Processed with VSCO with hb2 preset
  Lørdags morgen dro jeg og Emmy innom Scandic, og da traff vi på han igjen. Det er 2 år siden sist gang vi møttes, så det var utrolig gøy å få møte han igjen! 
  på lørdagen hadde han ikke like dårlig tid som på fredag, og vi hadde bedre tid til å snakke.

  Processed with VSCO with f2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with t1 preset

   

 • skole, skole, skole

  Blir veldig lite blogging pga jeg har mye skolearbeid som må gjøres. Har blant annet innlevering som skal leveres i morgen, og et fremlegg i tysk.
  Heldigvis er det torsdag og helg i morgen!! Helgen skal tilbringes i Narvik med venner, gleder meg. 
  Følg meg gjerne på snapchat: Selinasve


  Gammelt bilde, hehe.

  Ha en fin dag videre.

 • Farget håret

  Som overskriften sier, så har jeg farget håret. Det startet med at jeg ville ha mørkere hår, men ikke visste hvor mørkt. Men i går bestemte jeg meg og det ble svart! det er veldig uvant nå i starten, men det blir vel bedre etterhvert. 


  Hva synes du?

 • Ny blogg!

  Mitt navn er Selina Svensson. Jeg er 15 år og bor i Ballangen. På denne bloggen vil jeg skrive om alt som faller meg inn, alt fra ting som interesserer meg til skole. 

  Dere kan nå meg på:

  Instagram: Selinadrew
  Snapchat: Selinasve
  Mail: Selinasve@hotmail.com