svensson - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

I´m impressed

Hei <3 

Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen og sitter i sofaen i NYLEILIGHETEN! Det er enda ganske kaos her, men skal ta bilder av leiligheten når alt er klart. Har fått inn alt av møbler, men er likevel ganske rotete. Har også malt veggene, stay tuned.

Det er nå en måned siden jeg begynte på frisørlinja i Narvik og jeg må si at jeg er imponert over hele greia. Jeg hadde ikke forventet at jeg skulle trives så godt på skolen. Vi har gjort mye spennende allerede og har det gøy hver dag.

Processed with VSCO with hb2 preset

gleder meg til å vise alt nytt i livet mitt 

Sneiksss

 • Søvnproblem

  Heeei.

  klokken er 01.14 og jeg får ikke sove. har hatt dette problemet leenge nå. Er nesten aldri trøtt, bare lite energi hele tiden. Derfor sitter jeg oppe hele natten og ser på youtube, serie og skriver blogginnlegg, haha.

 • Endelig sommerferie

  EEENDELIG ER DET SOMMERFERIE! så sykt deilig å kunne sove så lenge jeg vil, det trengs virkelig. De siste dagene har jeg ikke gjort noe spesielt. Jeg har vært hjemme sammen med Viktor og sett masse på serie. På fredag var vi også å hentet nybilen hans.. skikkelig fin bil må jeg si. Skal legge ut bilder i neste innlegg.

  Det er rart å allerede være ferdig med vg1, det har gått utrolig fort. Var nesten litt trist at skoleåret er over, men er mest glad for det. Hadde sykt lite motivasjon den siste tiden. Her er et bilde av meg og Oliver.

  <33333

 • Jeg skal flytte... igjen

  Det er lite som skjer for tiden. Både her og i livet mitt. Det går mot sommerferie, som vil si at vi gjør ekstremt lite på skolen. MEN, det er faktisk litt greier som skjer: Jeg skal flytte igjen! 

  Jeg flyttet jo til Narvik i Oktober fordi jeg var lei av å ta buss hver morgen. Her har jeg bodd sammen med kjæresten min, søsteren min og barnet hennes. Vi har nå bestemt oss for å flytte fra hverandre av forskjellige årsaker. Jeg og Viktor har lyst til å leie vår egen leilighet fordi det blir mere ''vårt'' og vi kan spare litt penger på det. Leiligheten vi bor i nå er ganske stor og jeg føler ikke jeg trenger noe så stort. Vi har funnet en del leiligheter/hybler, men ikke den perfekte for oss. Jeg og Viktor har litt delte meninger om hva vi ser etter i den nye leiligheten, men det jeg er ute etter er:
  1. Moderne
  2.Oppvaskmaskin
  3. Et soverom
  4. Lyse vegger/Store vinduer
  5. Billig

  Håååper vi finner noe bra <3 

 • Halspastiller, paracet og netflix

  God morgen <3
  De siste ukene har vært utrolig slitsomme. Jeg har vært slapp og dårlig + jeg har vært forkjølt i en uke snart. Heldigvis er det snart ferie og jeg kan endelig gjøre det jeg vil når det passer meg. Akkurat nå er det dette som redder meg:

  Halspastiller, paracet og netflix in my heart. 
  Skal prøve å bli bedre på å blogge (som jeg alltid sier)... men nå har jeg ferie straks, så da får jeg faktisk tid til å blogge. Da har jeg ingen unnskyldninger lengre, hehe.

  Håper du får en fin dag<3

 • Positive vibes

  God mandag! Akkurat nå sitter jeg på skolen. Har produksjonstime, men det er mye gøyere å skrive blogginnlegg, så da gjør jeg heller det. Mandag er for mange en slitsom dag som man hater. Man må opp tidlig for skole/jobb, når man egentlig vil sove lenge. Derfor skal jeg starte mandagen med litt positivitet for engangsskyld.

  HA EN FIN POSITIV MANDAG