hits

#Don'tStayInSchool

God morgen, selv om det er lenge siden jeg sto opp. Begynte på skolen 08.30, så har vært våken en stund nå, haha. Akkurat nå sitter resten av klassen å har engelskprøve, mens jeg blogger. Jeg ble faktisk ferdig ganske kjapt, så derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge litt da.

Gleeeder meg til å komme hjem.. Er ganske trøtt.

Snakkes senere
Hei..

Goood kveld medmennesker. Ville egentlig bare innom for å si at jeg lever fortsatt, selv om det har blitt veldig lite innlegg her.. men ett av målene mine for i år er å bli aktiv her på bloggen, og det SKAL jeg klare.
Denne helgen har jeg vært på besøk hos broren min som bor i Narvik. Det var veldig koselig, og det ble myyye film. Da jeg kom hjem til Ballangen ble jeg sittende å se på Orange Is The New Black, digger den serien! 

Skole i morgen og jeg trenger søvn.
God natt!


 
RABATTKODE

Heeei, god nyhet!
Jeg er for tiden i samarbeid med https://elsaandrose.com/, og nå får du 15% avslag om du bruker koden ''SVENSSON15''
Elsaandrose.com har et stort utvalg av nydelige bikinier og badedrakter i mange forskjellige farger og fasonger. 
Tilbake på skolen

I dag startet jeg på skolen igjen etter en kort ferie. Var helt grusomt å måtte stå opp så tidlig, haha! Var på skolen til klokken 14.00, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å sove ''litt''... våknet opp rundt 20-tiden. Dette har altså vært en ganske slapp dag. 
Det begynner jo å bli seint, så burde prøve å få litt søvn i natt.


God natt!

 
Kjære 2016

Kjære 2016
Du har helt ærlig vært et ganske forferdelig år, men med noen fine øyeblikk. Jeg har bestemt meg for å fokusere på de fine tingene.

Takk for at du har hjulpet meg å kutte ut menneskene med dårlig innflytelse på meg. Jeg har lært at jeg trenger flere folk rundt meg som hjelper meg oppover enn folk som bare drar meg ned. Nå, i 2017 sitter jeg igjen med mange gode mennesker rundt meg.

Takk for at du har lært meg å sette pris på de små tingene. Det handler ikke alltid om det store, men det lille. For eksempel et kompliment, et smil fra en fremmed eller en klem fra en tante osv. Det er de små tingene som betyr så mye.

Takk for at du har hjulpet meg å finne ut hvem jeg er. Jeg prøver fortsatt å finne ut. Jeg tror jeg liker den personen jeg holder på å bli.

Takk for alle de fine øyeblikkene med familie og venner.Tusen takk for alt. Nå er det på tide å legge det bak seg å gå videre.

Jeg er klar for 2017.
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » September 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn. !

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com