svensson - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tilbudt hjemmebrent før skolefest

De siste dagene har det vært stor snakk om hendelsen på torsdag. På torsdag var det nemlig skolefest på malmen i Narvik. Jeg var der selv og det var god stemning og gøy. Det var musikk, dansing og det så ut som de fleste storkoste seg der. Jeg kom dit klokken 22.00 og dro hjem igjen rundt 00.00, til tross for at det stengte en time senere. Da jeg våknet neste dag og skulle sjekke mobilen fikk jeg helt sjokk. 


Det første jeg reagerte på var overskriften ''minst åtte mindreårige alkoholforgiftet på utested'', fordi det var et rusfritt arrangement. Etter å ha lest hele saken var det flere feil, så jeg ble usikker på om dette faktisk var sant. Da jeg kom på skolen var jo dette den store samtaleemnet og det viste seg at saken var sann, bare med en del feilinformasjon. 

I løpet av skoledagen kom NRK innom og ville intervjue ei venninne av meg, også ble jeg med henne. Jeg ble ikke intervjuet, men ble tatt bilde av.

(Og nei, jeg har ikke blitt tilbudt hjemmebrent.)
Les saken HER:

 • Halvårskarakterene mine

  Er fornøyd med alt, unntatt kroppsøvingkarakteren.. er spesielt fornøyd med mattekarakteren, hadde aldri trodd jeg skulle få 5 <3

  er dere fornøyd med deres karakterer?

 • Alt det nye

  Jeg har jo blogget utrolig lite i det siste, og i løpet av den tiden har mye forandret seg. 

  -Jeg har flyttet
  Å bo i Ballangen mens jeg gikk på skole var ingenting for meg. Måtte stå opp senest 06.00 for å ta buss i en time for å komme til skolen. Etter skolen måtte jeg vente på bussen hjem som gikk 15.50, og da jeg endelig var hjemme var jeg helt utslitt. Så da bestemte jeg meg for å flytte til Narvik sammen med søsteren min. Så nå bor vi sammen i en leilighet midt i byen. Det er ganske rart å ikke skulle bo med mamma, men har jo broren min og søsteren min her så det går helt fint.

  -Jeg har byttet linje
  Jeg startet jo på medier og kommunikasjon vg1 i august, men som tiden gikk ble jeg mer og mer usikker på valget mitt. I Oktober snakket jeg med rådgiveren og det endte med at jeg byttet til design og håndverk. Jeg er utrolig fornøyd med denne linjen! vi har mest praktisk arbeid og jeg kjeder meg sjeldent. I tillegg er jeg på utplassering på en frisørsalong hver torsdag, der jeg lærer masse nytt hver gang. suuuper fornøyd med valget mitt.

  -Jeg har meldt meg inn på et treningssenter 
  ...men har ikke begynt å trene enda. MEN, jeg er glad for å faktisk ha meldt meg inn likevel fordi jeg aldri har fått meg selv til å gjøre det. Jeg har også begynt å spise mye sunnere. Før spiste og drakk jeg hva jeg ville når jeg ville, men det gjør jeg ikke lenger.

  Dette er noen av tingene som har endret seg i det siste.