svensson - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

#NoMakeup

Dette er mitt første sminkefrie bilde her på bloggen. Jeg bruker som oftest å sminke meg før jeg tar bilder som skal ut på sosiale medier, men dette får være et unntak. Jeg har ingen problem med å gå uten hudsminke, men jeg viser meg aldri utenfor døra uten å ha fikset bryna.. #flaut

Jeg har ekstreeemt mye skolearbeid å gjøre denne uken og derfor får jeg ikke gjort mye annet enn å sitte hjemme å TENKE på når jeg skal begynne å øve til fremlegg, prøver osv. Det har seg sånn at jeg aldri klarer å begynne med slike ting før i siste liten.. jeg ender alltid opp med å sitte å tenke på at jeg skal gjøre det, haha!

skal bli godt med vinterferie på fredag<3

 • skoleflink..

  Heeei alle lesere!

  Sitter på skolen og har nettopp hatt en naturfagsprøven som jeg helt sikkert kommer til å stryke på. skjønte så og si ingenting av det kapitlet, haha. Har hatt mye skolearbeid å gjøre denne uka og er minst like mye neste uke, så det blir deilig med helg i morgen!

  Etter skolen skal jeg gjøre noe litt spennende (syntes jeg da), som jeg blir å skrive om på bloggen i morgen.

  Nå har jeg straks samfunnsfag... rip

 • Mitt siste innlegg?

  Dette blir muligens mitt siste innlegg fordi....

  For et par dager siden leste jeg en artikkel om at NASA hadde oppdaget en asteroide som var på tur mot jorden. Etter å ha lest litt mere om det, har jeg forstått det slik at det er en mulighet for at den treffer jorden. sjansen er liten, men den er der. Det er 0,00055 prosent sjanse for at den vil treffe jorda. Asteroiden er anslått til å være 40 meter bred, eller på størrelse med frihetsgudinnen i New York. Det vil si at den er dobbelt så stor som meteoren som eksploderte over Chelyabinsk for 4 år siden. Et sammenstøt mellom jorda og 2017 BS32 vil føre til store ødeleggelser. 
  Er det nå vi skal dø? blir den å treffe jorden? 
  Det håper jeg virkelig ikke. Heldigvis er sjansen veldig liten.


   

 • Unnskyld meg, hvem tror du at du er?

  Heeei, må bare meddele noe...

  Noe helt forferdelig har skjedd, noe helt uakseptabelt!!

   

   

  Satt og surfet på nettet som vanlig, da jeg kom over et innlegg som er publisert av Henny Honeymoon som dere kan lese HER.
  I dette innlegget skriver hun at hun er den fineste bloggeren i hele Norge, noe som er HELT feil. Det er helt klart JEG som er Norges fineste blogger og det tror jeg alle er klar over. Her er noen bilder så dere kan se hvor utrolig fin jeg er:

  Processed with VSCO with hb2 preset  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with x1 preset

  Håper dere forstår min frustrasjon.. fordi det er rett og slett ikke akseptabelt å komme med slike påstander når det ikke er sant på noen måter!
  Nå er jeg kokforbannet!!!

  Tusen takk for støtten kjære lesere <3

 • En av de sterkeste jeg vet om

  I dag vil jeg fortelle om en blogg som jeg virkelig anbefaler alle å lese. Bloggen heter http://siljemarlenes.blogg.no/ og skrives av Sara Skjervagen. Sara er en utrolig god venninne av meg og hun er en av de sterkeste jeg vet om. På bloggen står det om mobbing, selvskading, å bo på ungdomshjem, gravid som 17 og mye mye mer. Da man har lest bloggen skjønner man hvor sterk hun virkelig er. Det er en sterk historie å lese, som mange kan kjenne seg igjen i.
  Til deg Sara: Stå på og kjemp for det du tror på! Du har gjort det i alle år og du kan vinne denne kampen også <3 

 • Favoritt sminkeprodukt

  La oss snakke litt om mitt absolutt favoritt sminkeprodukt. Jeg så en video om den for første gang for 3(?) år siden. Det var kun god omtale og jeg fikk lyst å kjøpe den, men da jeg så prisen ble jeg litt skeptisk.. Så mye penger for noe så lite?! Men etter ei stund kjøpte jeg den likevel.
  Anastasia dipbrow pomade:
  Det jeg liker best ved den er at den er at den er vannfast. Man kan trene, svømme, dusje, svette osv og den vil fortsatt se like bra ut på.
  Jeg har i fargen Dark brown, som er en kald, mørkebrun farge. Den koster 255 kr på kicks, og er sååå verdt det! Du kan lett bruke den i 1 år.
  Denne anbefaler jeg


   

 • In progress

  Vil bare informere om at jeg holder på å endre design og header, så om bloggen ser merkelig ut så er det muligens derfor. Har hatt en del problemer med dette designet helt siden jeg fikk det.. er uansett ganske lei av det, så var vel på tide med et nytt uansett.