svensson - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg tar en pause

God søndag <3 i dag har jeg sovet litt ekstra lenge, må jo gjøre det før jeg begynner på skolen i morgen. Jeg prøver jo egentlig å være sunn og holde meg unna sukker, men i dag så ble det faktisk brownies til frokost. Jaja, får komme tilbake til den sunne hverdagen I MORGEN, hehe. Jeg kan jo oppdatere dere litt om hvordan det går med piercingen. Nå er det litt ømt, men ikke direkte vondt så jeg overlever nok. 

Som overskriften sier så skal jeg ta en pause. Jeg skal ikke ta en pause fra bloggen, fordi det skjer bare ikke. Det jeg tar en pause fra er netthetsen. Jeg kan jo ikke ta en direkte pause fra det, men jeg skal slutte å svare på hatkommentarene i det minste. Snart vil det komme et innlegg der jeg snakker om alt som har blitt sagt om meg, alt hatet, hvordan jeg takler det osv. inntil da vil jeg kun nøye observere hva netttrollene har å si, så skal vi se hva som skjer. En ting er sikkert, de kommer ikke unna. 

Uansett, i dag har jeg ikke tenkt til å gjøre så mye. Jeg skal muligens trene litt hvis jeg føler for det. Jeg har også planlagt å fikse neglene mine og kanskje være barnevakt.

Hva skal dere i dag?

 • Jeg har tatt piercing

  Endelig har dagen jeg har ventet på kommet.. JEG HAR TATT PIERCING I NESA! Jeg har lett etter noe i Narvik som tar nesepiercinger, men har ikke funnet noen. Jeg har dratt fra salong til salong, men bare fått nei. MEN, i går kom jeg til å tenke på en salong jeg ikke hadde spurt, så da sendte jeg melding, og gjett hva? de sa ja! Så allerede i dag klokken 13.30 hadde jeg time og jeg må si at jeg gruet meg litt, haha.

  Da jeg kom dit måtte vi finne ut hvor den skulle plasseres og hvilken piercingsmykke jeg skulle ha, men det gikk kjapt. Så kom den verste delen; å faktisk ta piercingen. Siden jeg tok det på en salong brukte vi en pistol. Jeg vet at det ikke er anbefalt å bruke pistol, men jeg tok sjansen på at det gikk fint.

  Filmet det hvis noen vil se, hehe. Det var vondt akkurat når hun skjøt piercingen igjennom, men det gikk over etter 5 sekunder. Nå har jeg ikke vondt i det hele tatt. Er veeeeldig fornøyd med hvordan det så ut <3 Betalte vel rundt 270 ca?

 • 1 dag clean

  God kveld kjære lesere. Nå er det sikkert mange som lurer på hva overskriften vil si og om det er clickbait, og nei dette er ikke clickbait.
  Her er et bilde av en sliten Selina.

  I går vasket jeg sminkekostene mine og svampene mine, så nå er de 1 dag clean. Her er før jeg vasket dem; skikkelig skittene og ekle. Var virkelig på tide å vaske dem.

  Jeg fylte en bolle med vann, zalo og vanlig såpe. Så la jeg dem nedi vannet mens jeg vasket dem en og en. 


  Jeg tørket dem ved å la selve ''hårene'' ligge nedover, slik at vannet skulle renne ut.

   

 • Et mirakel at jeg ikke døde

  God kveld alle morgen alle sammen, eller skal jeg si god dag?. Akkurat nå ligger jeg under dyna og varmer meg fordi det er så kaldt her inne. Jeg er en av de som virkelig ikke trives i kalde nord om vinteren og nå skal jeg fortelle akkurat hvorfor.
  Det er ikke ukjent at vinteren er kald. Det snør, det regner, det hagler, det blir is på veiene, ulykker. Isen på veien fører til flere dødsfall, både for de i bil og de som går langs veiene.

  Jeg tror jeg har verdens glatteste sko. Jeg kunne nok sklidd og slått hjernerystelse midt i august fordi de er så glatt. Det sier jo seg selv at det blir litt problematisk nå på vinterstid, spesielt med tanke på at jeg må gå en del. Skoleveien min består av flere bratte oppoverbakker. På vei til skolen går det fint, da tryner jeg bare et par ganger på veien, og så er jeg framme. Veien hjem fra skolen er litt verre.. Da skal jeg gå ned bratte bakker med masse biler som kommer mot meg. Ofte kommer biler i full fart mot meg mens jeg sakte, men sikkert sklir ut på veien. LIVSFARLIG. Noen ganger tenker jeg at det er et mirakel at jeg ennå lever.

  Derfor har jeg investert i to par nye sko! woho.

  Hva skal dere gjøre i dag?

 • Får jeg karakteren 4 er jeg skuffet

  Jeg prøver aldri å være slik som det forventes, fordi er det virkelig ekte da? 

  Hvis jeg skulle hatt den kroppen som samfunnet forventer at en ''normal'' jente skal ha, sett normal ut, brukt vanlig, kjedelig sminke og klær ville det følt falskt ut, fordi det er rett og slett ikke meg. De eneste forventningene jeg alltid prøver å nå opp til er mine egne, og vanligvis går det helt fint. Jeg har ganske høye forventninger til meg selv på skolen. Jeg er kun fornøyd med karakteren om den viser 5. Om det er 4 er jeg skuffet og skjønner ikke hva jeg gjorde feil. Ikke misforstå meg, karakteren 4 er utrolig bra, men jeg forventer mer av meg selv.

  Helt siden jeg begynte på videregående har jeg omtrent kun fått femmere. Dette har ikke bare gjort slik at jeg har fått ekstra høye forventninger til meg, men også for familie, venner og spesielt lærere forventer mer nå. Det er kanskje derfor jeg sliter litt ekstra med å nå opp til disse nå for tiden.

  Jeg har fått min dårligste karakter på to år. 3 i naturfag. Grunnen er så enkel som at jeg hadde migrene dagen før og fikk ikke øvd noe som helst. Og før noen spør, ja, jeg øver alltid på dagen før prøver og innleveringer.

  Poenget er, jeg er utrolig skuffet over meg selv og at jeg har feilet. Jeg har feilet totalt ovenfor meg selv og føler at det bare går nedover nå karaktermessig. 

  Ganske teit at skole og karakterer skal påvirke meg så mye, men sånn er det bare..

 • Reisefeber

  Endelig er det vinterferie! typisk meg å ikke klare å sitte i ro når jeg egentlig burde nyte ferien min, haha. I dag har jeg spist frokost, passet Jim Silver litt, og ryddet og vasket leiligheten. Jeg har lenge hatt lyst til å dra til varmere strøk, men nå i det siste har jeg virkelig fått reisefeber. Jeg holder på å spare penger slik at vi kan bestille billetter til Tyrkia snart. Her kommer litt bilder fra siste Tyrkiatur.

  Se så fint! <3 her var var jeg på båt.

  Jeg var litt blek kanskje..

  Jeg er sikkert ikke den eneste som drømmer om å komme meg bort fra kalde Norge.

  Hvor vil dere reise?

 • Å sette ord på ensomhet

  Ensom. Ensomhet. Hva er vel det? det finnes sikkert tusen definisjoner på ensomhet. Ensom fordi man ikke har kjæreste, ensom fordi man ikke har venner, ensom fordi man føler seg alene eller fordi at man faktisk er alene. Jeg har lenge tenkt på å skrive dette innlegget, men har rett og slett vært redd for hva andre ble å tenke. Sykt teit av meg å i det hele tatt bry meg om hva andre tenker om meg når sannheten er at ingen bryr seg litt engang.

  Da jeg gikk på ungdomsskolen begynte jeg å føle på ensomheten. Det var ikke det at jeg ikke hadde venner og familie å være med, det var bare følelsen av å være ensom selv om jeg sjeldent var alene.

  Så kom sommerferien før jeg begynte på videregående. Jeg hadde lenge gledet meg til å endelig få ferie og være ''fri'' og ha det gøy, men det viste seg at mye av tiden ble tilbrakt alene. Ja, jeg hadde en kjæreste, men han hadde egne ting å gjøre. Det endte opp med at jeg kun gledet meg til denne at ensomme ferien skulle ende slik at jeg endelig kunne bli kjent med nye mennesker på en ny skole.

  I august begynte jeg på den nye skolen. Der ble jeg møtt av mange nye mennesker og jeg tenkte: ''Yes, endelig en ny start.''
  Det gikk ganske fint i starten. Jeg ble kjent med alle fra klassen og følte at jeg passet godt inn. Det gikk ikke lang tid før folk fra klassen inviterte hverandre til å finne på ting på fritiden, men jeg ble ikke invitert en eneste gang. Så da satt jeg alene igjen og skjønte at jeg ikke passet inn der i det hele tatt.

  Etter to måneder byttet jeg linje. Her kjente jeg flere fra før av, så jeg visste at jeg ble å ha noen å snakke med i det minste. Skoletimene gikk kjapt fordi jeg trivdes så godt, noe som egentlig skulle vært bra. Likevel ble det snudd om til noe negativt fordi resten av dagen gikk sakte.

  Da jeg bodde i Ballangen hadde jeg nærmest ingen å være med fordi ''vennene'' mine bodde i Narvik, så da jeg flyttet hit forventet jeg selvfølgelig at jeg ble å være mer sosial. Det viste seg at de som før var vennene mine ikke lenger sier hei til meg engang, så det hjalp jo lite.

  Jeg har snakket om dette temaet før på snapchat, der jeg fikk veldig mye forskjellig respons. Det var en del drittslenging, men også veldig mange kjente seg igjen i det jeg skrev. Det er så utrolig mange der ute som føler på en eller annen type ensomhet, og de fleste tørr ikke å snakke om det. 

  Vær så snill folkens, vær greiere mot andre. Smil når du møter mennesker, si hei, ta kontakt. Alt kan gjøre dagen bedre. Jeg er ikke den beste på det selv, men jeg prøver virkelig å forbedre meg. 

 • Overrasket på valentinsdag

  Heihei<3

  I går på selveste valentinsdagen hadde jeg absolutt ingen planer unntatt å bare se på netflix og slappe av. Viktor jobbet hele dagen så derfor var jeg alene og vi hadde heller ikke lagt noen spesielle planer til da han var ferdig heller. Men da han kom hjem fikk jeg en overraskelse.

  Ikke nok med det, jeg fikk det jeg ønsket meg aller mest: Jordbær og sjokolade<333


  Så koste vi oss med jordbær med sjokolade og serie før vi tok kveld, veldig koselig <3 Hadde ikke forventet noe som helst, så var sykt søtt av han.

  Håper alle hadde en fin valentinsdag<3

 • Stylet av kjendisfrisør

  I går startet jeg klokken 09.00 på skolen. Vi hadde åpen skole, noe som vil si at hvem som helst kunne komme å se hva vi på design og håndverk gjør og hva man kan utdanne seg til. Vi var så heldig å få besøk av kjendisfrisøren Birger Løkeng, noe som var veldig gøy. Jeg meldte meg frivillig som modell for en crazyhårfrisyre, og det fikk jeg for å si det sånn. Han lagde en ''enkel'' wig wrap, som han kalte det.

  Jeg kom også i fremover med et ganske stygt, men artig bilde.

  Resten av skoledagen krøllet, flettet og stylet vi hår. Det var en veldig gøy og lærerik dag.

 • Flaut

  God ettermiddag alle sammen og gratulerer med morsdag til alle mødre der ute <3

  Jeg har akkurat kommet hjem fra treningssenteret og er litt flau over meg selv, haha.. Jeg trente lårene med dette apparatet og gjorde det på den måten jeg har gjort helt siden jeg begynte å trene. 

  Etter å ha gjort det i sikkert 30 minutter kom det en mann å sa at jeg gjorde det feil, og forklarte hvordan jeg skulle gjøre det osv.. det var litt flaut fordi jeg har gjort dette i flere uker nå. jaja, man lærer av å feile. 

  Nå skal jeg til Ballangen å feire morsdag hos bestemor

 • Min hårrutine

  Innlegget inneholder sponsede produkter

  Hei <3

  Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg fikser håret mitt, hvilke produkter jeg bruker og hvordan jeg har fått det så langt, så nå skal dere få vite ''hemmeligheten'' bak håret mitt. Her er rett etter jeg har dusjet og fønet håret.

  SHAMPOO OG CONDITIONER:
  Jeg bruker bed head. Det jeg liker med disse er at håret blir veldig glansfullt og mykt. For det andre er lukten helt nydelig! kan virkelig anbefale disse hvis du har slitt og svakt hår som trenger en oppfriskning.


  HÅROLJE:
  Jeg bruker en hårolje fra wella. Denne påfører jeg mens håret enda er vått, fra ørene og helt ned til tuppene. Håret blir utrolig glansfullt etter jeg har fønet håret. Dette produktet er sponset, men dette er mine ærlige meninger om produktet. Jeg har brukt denne håroljen hver gang helt siden jeg fikk den. Fikk den av http://www.mildhpress.se/ 

  HÅRSKUM:
  Jeg bruker dette hårskummet fra Loreal Paris. Denne påfører jeg også i håndkletørt hår, etter håroljen. Denne bruker jeg kun av og til, fordi den gir veldig mye volum. Jeg har allerede veldig tykt hår, så det kan bli litt mye med denne. Håret mitt står litt alle veier etter jeg har fønet det, og det er vanskelig å få det til å ligge uten å måtte bruke masse produkter, derfor liker jeg denne så godt. Den holder håret på plass uten at det føles ut som jeg har noe i det.

  Jeg bruker også å gå over lett med rettetang fra HH simonsen for å få tuppene helt rett.

  Hvis dere lurer på noe mer er det bare å spørre <3

 • Spørsmålsrunde

  Heei alle sammen <3

  Akkurat nå sitter jeg på skolen og gjør ingenting. Senere skal klassen på kino, men fordi jeg glemte pengene hjemme er det ikke sikkert at jeg kan være med. haha jaja. Jeg tenker det begynner å bli på tide med en ny spørsmålsrunde. Denne gangen tenker jeg å svare på video (hvis det er ønskelig selvfølgelig).

  Så bare still spørsmål, svarer på det meste <3