hits

Jeg er ikke den du tror

Du har kanskje sett meg før. Kanskje på sosiale medier, eller da jeg gikk bekymringsfri gjennom gatene? Eller hva med på skolen? Jeg har nemlig sett deg også. Jeg smilte til deg, men du snudde deg til vennene din og lo. Jeg har sett deg flere ganger, men har fått stygge blikk tilbake.


Mange har dannet er bilde av meg. Et bilde som ikke finnes. Det er som om at folk bare antar at jeg er en fæl person ''fordi det er jo det alle sier.'' Men for det første sier ikke alle det, og for det andre så har de ikke prøvd å bli kjent med meg engang. Jeg skjønner det ikke, hvem er det som orker å bruke energi på å snakke om meg? Det er jo totalt unødvendig. Spesielt når det er mest dritslenging. Jeg er en ganske rett fram og ærlig person, så hvis du lurer på noe, spør! Men vær så snill, ikke snu og tvist på alt jeg sier for å sette meg i et dårlig lys.

Det er ikke alltid like lett å overse alt som blir sagt om meg. Helt ærlig, noen ting går inn på meg, mens andre er så idiotisk at hver enkelt skjønner at det er bullshit.

Du skal vite at jeg vet alt du har sagt om meg. Du trenger ikke å leke bestevenn med meg etter du har kalt meg hore, for eksempel. Hvis noen føler seg truffet av dette innlegget, er det mest sannsynlig en grunn til det også.

Forresten, hvis det er noen der ute som vil bli kjent eller bare lurer på noe, så er det bare å ta kontakt.<3
Spørsmålsrunde

Da var det tid for spørsmålsrunde igjen. Har lite tid og inspirasjon til blogging nå for tiden, så får kjøre i gang en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil, så skal jeg svare så godt jeg kan.  
Om alt går til helvete

...er navnet på den nye låten til katastrofe som ble sluppet på fredag! 

På torsdag var jeg i Narvik på konsert med Staysman & Lazz + Katastrofe sammen med kjæresten og søsteren min. Det var vilt gøy og veldig hyggelig å se dem igjen. 

 
sjekk ut låten på spotify og sleng den inn i listene dine!
https://open.spotify.com/track/0htoN1Awu7SQy0bDVpWMfH
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » September 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn. !

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com