hits

16 og utslitt

Hei alle sammen. Dette blir da et nytt klageinnlegg der jeg klager på mine luksusproblemer. og nei, du trenger ikke å synes synd i meg.

Livet er som en berg og dal bane, det går opp å ned. Det er helt normalt å ha dager der humøret er på topp og man føler seg lykkelig, mens andre dager ser alt mørkt ut. Det er deilig å våkne om morgenen å føle seg bra og tenke ''dette blir en flott dag'', og jeg skulle ønske jeg hadde flere slike dager. Jeg kan våkne å tenke så mye positivt jeg bare vil, men det er sjeldent det hjelper noe særlig.


Jeg har en støttende familie, en fantastisk kjæreste og et tak over hodet. Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har, selv om jeg kanskje ikke er så god på å vise det.Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde mer. Jeg skulle ønske at jeg hadde råd til de tingene jeg trenger. Av og til skulle jeg også ønske jeg passet inn noen plass. at jeg hadde en vennegjeng og kanskje noen gode jentevenner å snakke med, men slik er det ikke. hadde vært en drøm å ha bedre selvtillit i tillegg. Å gå i tiende er virkelig et slit for meg i blant. Det er så mye skolearbeid. Prøver, innleveringer, fremlegg og lekser i tillegg til andre ting jeg prøver å få gjort på ett døgn. Jeg har så lyst på gode karakterer slik at jeg føler meg god og at jeg kan komme inn på linjen jeg har søkt. 

Jeg går ikke på for eksempel fotball, turn eller svømming, men likevel har jeg så dårlig tid. noen kjenner seg kanskje igjen i å ha så god tid at man får dårlig tid? haha. Først skole i 5 1/2 time, for å så komme hjem og prøve å samle energi til å få gjort alt annet som må gjennomføres. Lekser, blogg, spise, venner, hobby, rydde +++ er noe av det som stjeler energien. 24 timer er ikke alltid nok. Jeg vet ikke om det er normalt å bli så utslitt av hverdagslige ting, men jeg håper jo selvfølgelig at det bare er en del av tenårene og at det gir seg etterhvert. 

Da jeg skrev dette innlegget skrev jeg bare alle tingene jeg hadde på hjertet og trengte å få ut en plass. Egentlig så er jeg lei av å poste ''klageinnlegg'' her, men jeg trengte å få dette ut. Det er ganske flaut og rart å skulle skrive alt jeg tenker. Men jeg prøver jo å dele så mye som mulig på bloggen. 

-Har noen råd?
-Er det noen som kjenner seg igjen?
Spania 2013

Heeeiiii
Da jeg bare skulle rydde rommet litt dukket plutselig den gamle minnepennen min opp, og der var det alt mulig slags bilder. Her kommer en bildedryss fra da jeg og familien var i Tenerife i 2013. (Og ikke døm meg hahah).
Minner om at jeg bare var 12 da disse bildene ble tatt hehe.
Håper dere likte bildene


 
Middag
Nytt kamera, kjæresten min +++

Hei alle sammen! Som sikkert få av dere vet, så hadde jeg bursdag 5. April. Da feiret jeg på terrassen med familien og kjæresten min Viktor. kommer mere detaljert innlegg om det senere. 
Fikk gave av Viktor på tirsdag som jeg elsket!!

Jeg er på et sted som heter trollhøgda(?) sammen med søskenbarnet mitt. Viktor er også her.


På mandag fikk jeg nytt kamera. Nikon D3100. Holder enda på å bli kjent med det, men jeg liker det så langt.

Meg og Viktor

Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » September 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn. !

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com