hits

Hva har de som ikke andre har?

 

Hei alle sammen <3 Jeg har akkurat kommet hjem fra trening og er DØDSSLITEN. Har også spist kyllingsalat med karridressing, noe som var sykt godt. Jeg vet ikke med dere, men jeg har et par blogger som jeg leser fast og har fått mye inspirasjon fra. Jeg har vært innom mange blogger å kikket, men kun et par har blitt mine favoritter. Jeg er ganske kresen til blogger, jeg sitter ikke å bruker tiden min på hva som helst liksom. Noen av bloggene jeg ofte er innom liker jeg best på grunn av bildene, mens andre på grunn av tekst. Jeg tenkte å fortelle dere om dem i tilfeldig rekkefølge <3

 

Sophie Elise

Akkurat denne bloggen kom kanskje ikke som et sjokk. Hun har egen tv-serie gående og har skrevet bok, så dere har kanskje hørt om denne,Jeg har fulgt Sophie Elise sin blogg av og på i et par år nå. Grunnene til at jeg liker bloggen er på grunn av ærligheten og at hun kjemper. I innleggene hennes er hun stort sett alltid ærlig om seg selv og livet sitt. Hun kjemper også for det hun mener er rett, noe som jeg liker.

 

Martinehalvs

Jeg har lest bloggen til Martine noen måneder nå. Jeg vet ikke helt hvorfor, men da jeg oppdaget bloggen hennes ble jeg sykt inspirert. Måten hun skrev innleggene sine og temaene hun skrev om bare gjorde noe med meg. Jeg kjenner meg igjen i mye av det hun skriver og føler vi er lik på flere måter. Jeg har helt siden den gang vært en trofast leser.

 

Fitfager

Fitfager er også en av de som har inspirert meg. Hun er faktisk en av grunnene til at denne bloggen eksisterer. Det å vite at noen fra nærområdet har lykkes med blogg gir et lite push. Hun gjør noe annerledes enn folk flest og driter i hva andre mener. Digger også måten hun skriver innleggene sine på. Hun er en stor inspirasjon

 

Sraad

Denne bloggen skal jeg være ærlig å si at jeg ikke er innom så ofte. Jeg klikker innom en gang i blant på grunn av fengende overskrifter eller vil lese om litt drama osv. Grunnen til at Sraad havner på denne listen er fordi hun jobber utrolig hardt! Det er sjeldent at innleggene skuffer. Til og med da hun var med på paradise fikk leserne servert innlegg daglig. Håper jeg kan bli like flink til å poste innlegg en dag.

Wilfjell
Jeg digger denne bloggen fordi han skriver utrolig bra og tar opp viktige tema. Han tør å være seg selv hundre prosent, noe jeg savner i både bloggverden og den virkelige verden. Han skriver på en fengende måte og drar inn humor, selv om innleggene noen ganger handler om litt mere alvorlige temaer. Anbefaler å sjekke han ut.
 
5 grunner til at folk ikke liker deg

Hei alle leserne mine, håper dere har en bra søndag. Jeg for min del har bare sett på serie hele dagen.

Dette innlegget gjelder kun for deg som blogger. Her er 5 grunn til at folk ikke liker deg:

1. Du eier en blogg. 

2. Du er oppmerksomhetssyk. Du har jo trossalt opprettet en blogg som handler om deg selv.

3. Du deler blogginnleggene dine for å få lesere. For det første er det irriterende at du deler dem, og for det andre gjør dette deg dobbelt så oppmerksomhetssyk.

4. Du tror at du har rett på et ok liv. Hvis du lager en blogg, er det greit for alle å skrive stygge kommentarer.

5. Du blir såret av kommentarene du får. Det er ikke greit, du har valgt dette helt selv.

Og hvis noen skulle tvile på hva det ovenfor er, så er det IRONI. 
Gjennom min tid som blogger er det en del ting jeg har lagt merke til, for eksempel at folk tror det er en forskjell på vanlige mennesker og bloggere. Selvfølgelig, det er mange som ikke tror det, men det er også en del som tror det. Alle som oppretter en blogg har en slags grunn til det. Noen ønsker å kunne dele livet sitt, noen har en drøm om å bli toppblogger, mens andre bare vil prøve noe nytt. MEN, så fort bloggen er opprettet, er du ikke ''normal'' for omverden. Nå eier du ikke følelser lenger, så derfor kan de rundt si og skrive hva de vil, for du bryr deg jo ikke? ikke sant? ikke for å glemme at du er oppmerksomhetssyk. feil feil feil. 

Bloggere er mennesker. mennesker med både følelser og drømmer.

 

 
Hvordan bli lykkeligere

Vær deg selv.
Ikke lat som at du er noen andre enn du er. Det vises med engang om du gjør det, dessuten er du god nok akkurat som DU er. 

Slutt å være flau
Ikke vær flau over musikken du liker, klesstilen og det som gjør deg glad. 

Fokuser på deg selv
Bruk tid på deg selv, og ikke alle andre. 

Sosiale medier betyr ikke alt.
Forstå at likes og følgere ikke betyr alt. 

Kutt kontakten
Mennesker som får deg til å føle deg dårlig er det ikke noe vits å ha kontakt med. 

Fortid er fortid
Ikke tenk på fortiden og hvordan ting skulle ha blitt. Det er nå som gjelder.

Ikke tilgi for mange ganger
Å kunne tilgi noen er en god egenskap, men ikke når du gjør det gang på gang. Lær deg når nok er nok.

Ikke sammenligne deg med andre
Slutt å sammenligne deg med andre, du er perfekt som du er.

Trening
Trening er bra både psykisk og fysisk.

Snapchat
Ikke sjekk storyen for å sjekke om den spesielle personen har sett den. 

Jeg vet at alt dette er mye lettere enn sagt, men du kan klare det! <3
Boms

God morgen! Akkurat nå sitter jeg på skolen og har pause. Sitter bare å venter på at skoledagen skal bli over slik at jeg kan dra hjem å legge meg. Hadde migrene i hele går og føler på meg at jeg blir å få det igjen..

ser ikke helt slik ut akkurat nå. ser ut som en boms i forhold til det bilde. null sminke og messy hår. jajaa

ha en fin dag <3
Les mer i arkivet » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn. !

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com