hits

Klassetur til Tromsø

I går tok vi bussen fra Narvik til Tromsø klokken 12.50. Vi ble veldig positivt overrasket, siden det var så fint. Klassen skulle bo på to og tremannsrom, og siden jeg kun deler rom med Lovise, har vi ekstra god plass. I går gikk vi litt rundt i byen, spiste pizza på egon og var på kino. Jeg så filmen Aliens. 
Før vi la oss så vi litt på TV

Også startet jeg dagen i dag med en deilig frokost.

 
Hvordan bli smartere

Det er eksamenstid og mange gruer seg til å gjennomføre. Noen føler seg dumme og ikke god nok. Jeg har selv engelskeksamen i morgen, så her har dere de beste tipsene som garanterer dere en 6-er. Disse tipsene har jeg fulgt i en hel uke, og jeg er blitt dobbelt så smart og jeg er klar til eksamen!
1. Sov MYE
Å sove gjør at kroppen og hjernen din får slappet ordentlig av. Da blir hjernen klar til å lære nye ting. I tillegg kan du drømme om masse smarte ting. Tenk litt ekstra hardt på 2. verdenskrig før du legger deg, så drømmer du nok om det. Eller, så kan du telle sauer. Tall = Matte.

2. Hodemassasje
Hodemassasje gir også massasje av hjernebarkene. Inni hjernebarken ligger smartcellene. For hver gang du får en hodemassasje, vokser hjernebarkene. Da blir hjernebarkene enda større, og du blir dobbelt så smart!

3. Stå på hode
Når du står på hodet får du masse blod inni hodet. blod er bra, ikke sant? så det må jo være bra å ha masse av det i hjernen. I tillegg trener du kroppen, som også gjør deg smartere.

Bilde hentet HER

4. Spis masse grandiosa
Hvis du noen gang har spist grandiosa, vet du at det både smaker godt og inneholder grønnsaker. Om du spiser nok av det, trenger du ikke å åpne skolebøkene engang.


5. MEG
 Les bloggen min! Dette er helt klart det beste tipset jeg har. Jeg har en kunnskapsrik blogg i motsetning til alle andre.
Processed with VSCO with hb2 preset


 
16. mai - vant en ipad!

I går brukte jeg hele dagen på å sminke meg og ordne håret, og siden jeg er syk tok det ekstra lang tid. Ble ikke helt fornøyd med sminken, men jaja.
Det var loddtrekning der man kunne vinne forskjellige premier, og utrolig nok vant jeg en ipad. En ipad faktisk, hvem skulle trodd det? jeg som aaaldri vinner noe som helst. Var vel på tide, haha. Har aldri hatt en før, så var utrolig kult å vinne den.


<3
 
1000 seere på snapchat

I dag skjedde det noe ganske sykt egentlig... jeg nådde 1000 seere på snapchat!! Hadde egentlig aldri sett det for meg.

Om du også vil følge meg på snapchat, så heter jeg Selinasve.
Late som ingenting eller bryte kontakten?


Bilde tatt av Viktor<3
Heei medmennesker! i dag har vært en veldig rolig dag for min del. Var på skolen, men ble skikkelig dårlig så det var godt å komme hjem igjen. Fordi jeg har vært dårlig så har jeg tilbragt dagen hjemme i senga med netflix <3 hva skulle man gjort uten netflix? haha. Gleder meg utrolig mye til i morgen. I morgen er nemlig 80-talls-festen jeg har snakket om. Elsker arrangementer der jeg får muligheten til å pynte meg masse. Så morgendagen blir nok brukt til styling av hår (som tar alt for lang tid), sminke og venner. Gleder meg.

En ting som irriterer meg grenseløst er at det tar så lang tid å bli ordentlig kjent med folk. Man kan kjenne dem i flere år, men plutselig viser det seg at de er noen andre enn de utgir seg for. Man deler private ting med dem og ting fra hverdagen fordi man stoler på dem, men plutselig kan det gå galt. En ting som andre ikke skulle vite, er plutselig spredt. Dette har flere ganger skjedd med meg, og hver eneste gang lurer jeg på hva jeg skal gjøre. Hvor mange ganger skal man tilgi dem for at de har sviktet deg? skal man late som ingenting eller bryte kontakten? Det har skjedd utallige ganger at jeg har fortalt en nær venn av meg noe, og neste dag vet mange det. plis stop. Er veldig glad i de som jeg faktisk kan stole på da <3
Dagens rant fra meg. Er faktisk skikkelig deilig å ha et sted der man kan dele tanker og følelser, er ganske befriende. 
Fotoshoot, skole og kjæreste


God kveld medmennesker! I dag har vært en skikkelig rolig dag egentlig.Var eksamenstrekk i dag, og jeg ble trukket opp i ENGELS!!! Jeg er såå fornøyd. I tillegg hadde klassen lunsj + en enkel tyskprøve. Etter skolen kom Viktor hit, og her skal han være hele helgen. Vi bestemte oss for å gå tur, og vi tok noen bilder da vi først var ute, haha.
Nå skal vi se film og kose oss, så vi snakkes senere! <3

Hva kom dere opp i til eksamen?

 
JEG FIKK 5

I går skrev jeg at jeg skulle øve til en presentasjon jeg skulle ha... og jeg fikk 5 på den! Jeg er sååå fornøyd, var helt sykt nervøs før jeg skulle ha den, spesielt siden jeg var først ut, men det gikk heldigvis bra. Men dessverre kan jeg ikke slappe helt av ennå. I morgen får klassen vite hva vi kommer opp i til eksamen, i tillegg til at vi har en stor tyskprøve med absolutt alt vi har lært. Prøver å tenke positivt og at alt vil gå bra, satser på å komme opp i engelsk skriftlig.

Har tatt litt bilder av klærne jeg fikk låne av Lotte Ninja til arrangementet jeg skal på.

Er ikke så komfortabel med kroppen min egentlig, men jobber alltid med saken. 
Nå er jeg nesten nødt til å samle energi og motivasjon til å øve til den altfor vanskelige tyskprøven jeg har i morgen. Ønsk meg lykke til, så snakkes vi!

 
back to the 80's

I går tok jeg og Henny Honeymoon oss en tur til Lotte Ninja fordi hun endelig var på besøk i Narvik, og vi grep sjansen til å stikke innom en tur. For dere som ikke vet hvem Lotte Ninja er, så er hun norges største blogger. Jeg og Henny skal nemlig på et arrangement der temaet er 80-tallet. Lotte Ninja levde jo forrige årtusen, og hun var så snill å lot oss låne de kjente fitfager-klærne. Her har jeg på meg en rød body som jeg fikk låne. blir å legge ut bilde av alle klærne snart.
Nå må jeg øve på en presentasjon jeg skal ha i morgen.. har 10 sider jeg må lære utenat, så ønsk meg lykke til!
OG, sjekk ut bloggen til Lotte Ninja HER og Henny HER.


 
Shaibox

Snart er det sommer og fint vær, og da vil mange bruke shorts og kjoler. I den sammenheng vil jeg anbefale shaibox. For dere som ikke vet hva shaibox er, så er det en goodiebag. Jeg har fått tilsendt prøveboksen, og her er det jeg fikk:


Dette er jo ting som alle trenger, så er veldig praktisk å få det sammen i en goodiebag. I tillegg fikk jeg tilsendt refillboksen som inneholdt det samme, + fire nye blader og en ''cooling and soothing body lotion'' som var skikkelig deilig. Etter å ha testet alle produktene er jeg veldig fornøyd, og vil så absolutt anbefale de videre. Selv om produktene er sponset, er jeg 100% ærlig, ville aldri ha løyet til leserne mine. En ting jeg elsket var såpen og body lotionen fordi de begge luktet fantastisk godt. Om dere vil prøve, så får dere først prøveboksen, og om dere liker produktene får dere refillboksen. Om noen vil prøve, så får du tak i det HER.

 
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » September 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn. !

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com