hits

Vil du være vennen min?


Jeg bare ligger her å tenker og tenker. Tenker på at det er sommer. Endelig er man bekymringsfri og har fri fra skole. Man kan ha det gøy med venner hver eneste dag og være oppe lenge. Det hadde vært fantastisk å gjøre det samme, men i stedet sitter jeg inne alene hver dag. Jeg ser kanskje litt på netflix, er litt med familien eller bare ser i taket. I starten av sommerferien gikk det fint å gjøre disse tingene alene og det var ganske deilig, men ikke nå lenger. Jeg føler på ensomheten. For dere som har meg på snapchat så ser dere at jeg ofte spør om noen vil finne på noe med meg, men det er som oftest ingen som svarer. Jeg vet ikke hvorfor. Er det min feil? er det jeg som er fæl eller er alle bare opptatt? 

Dette er en av grunnene til at jeg nesten har sluttet å blogge. Jeg har ingenting å dele. Som de aller fleste andre er jeg på sosiale medier, der man deler alt fra det ''perfekte'' livet sitt. Alt fra hvem man henger sammen med, reiser og kule middager. Det skaper et press, et press til å dele sitt egne ''perfekte'' liv, men det er jo ikke det. 

Det er på dager som i dag jeg føler litt ekstra på ensomheten. Det er jo lørdag, man skal jo liksom ha det gøy. Selvfølgelig er deilig med en lørdag på sofaen og en film på TV'en i blant, men ikke alltid. På grunn av sosiale medier blir man konstant påminnet om hva alle andre driver på med. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre resten av sommerferien. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake på skolen. Hvem skulle trodd at jeg noen gang skulle si det. haha.

Ensomhet er noe som er tabu å snakke om. Det er ikke ofte man hører om det, men likevel er det så utrolig mange som føler seg ensom. Jeg vet at jeg ikke er alene om å ha alle disse tankene og følelsene inni meg, så om noen har det på samme måte som meg, ta gjerne kontak, så kan vi bli kjent.

Her kan du ta kontakt:
Instagram: Selinadrew
Snapchat: Selinasve
Facebook: HER
Processed with VSCO with m3 preset

 
JEG KOM INN PÅ FØRSTE VALGET

Da jeg våknet i dag logget jeg meg inn på vigo.no for å se hvilken linje jeg var kommet inn på... og jeg har kommet inn på første valget mitt, som var medier og kommunikasjon! Jeg er såå fornøyd. Hørte rykter om at det var mange søkere i år, så var jo litt redd for å ikke komme inn der. 

Gleder meg til skolestart, faktisk.
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » September 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn. !

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com