hits

Naturfag klokken 09 på en søndag?!

God morgen. Håper alle har hatt en fin helg. Sto opp for rundt to timer siden, ca klokka 7. Siden jeg ikke har noe å gjøre og Viktor fortsatt sover, tenkte jeg at jeg kunne øve til naturfagsprøven jeg har på tirsdag. Er heldigvis ikke verdens vanskeligste prøve, og i tillegg er det en flervalgsprøve, noe som gjør den mye lettere. Men vil jo helst ha en god karakter, så da er det bare å øve. 

Vi har endelig kommet tilbake til vanlig skolehverdag igjen, og det er såå deilig. Alt er så annerledes nå i forhold til ungdomskolen på en positiv måte. Vi har også de beste fagene; mediefag<3 men får komme meg tilbake til øvingen, så vi snakkes forhåpentligvis snart igjen.
Hjelp mamma å få tannbehandlingen hun trenger


Noen av dere har kanskje hørt om nettsiden Spleis.no. Spleis er en nettside der man kan samle inn penger til forskjellige prosjekter, og alle kan bidra.
Søsteren min har startet en innsamling for at moren min skal få tannbehandlingen hun trenger. Dette har hun skrevet:

''Min mor trenger tannbehandling. Hun har fått tannkjøttsykdom og har generelt dårlige tenner. På grunn av blant annet det at det er dyrt i Norge med tannlege. Hun er uføretrygdet og enslig mor og har vært det i mange år. På grunn av tannkjøtt sykdom og manglende jeksler flytter tennene på seg og hun ønsker derfor å få renset alle tannhalser og få reparert alle tennene og også få en fast bro i fortennene som hindrer at de flytter på seg. Dette vil koste mye over 100 000 kr å gjøre i Norge, Hun har fått prisoverslag hos tannlege i Tyrkia  på 40 000. Håper alle kan bidra med en slant  slik at hun kan få fikset dette før det er for sent.  Takk for alle eventuelle bidrag!''
Jeg vil så gjerne at hun skal få råd til å gjøre det, fordi det fortjener hun <3

Hvis du vil bidra, trykk HER. Hver eneste krone hjelper, uansett om det er 1, 10 eller 100. 
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » September 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn. !

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com