svensson - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

First impression - Wet N wild eyeliner

I dag kjøpte jeg wet N wild sin eyeliner til 69 kr. Har aldri prøvd noe fra det merket og var veldig spent på å 
prøve ut eyelineren demmes.Har hørt mye positivt om det merket. Slik ser pakningen og eyelineren ut:

'


Her tester jeg den på hånda:

Jeg syntes at tuppen på eyelineren var litt for tykk og at fargen var for svak. Den funker, men likte den ikke helt. 
Det jeg likte med den er at den ikke smitter av og satt godt på.
Ville ikke anbefalt den.
 

 • Jeg er skuffet

  I går i 17.00 tiden var jeg ute med seks andre venner på tur til Amfi Narvik. Da vi kom til gyda la vi merke til en mann som lå på bakken. Vi stoppet selvfølgelig opp for å hjelpe han. Vi prøvde å hjelpe han så godt vi kunne og ringte raskt ambulansen. 

  Noe av det sykeste var at ingen stoppet for å hjelpe. Vi som var der var 15-17 år, og vi reagerer sterkt over at folk bare gikk/kjørte forbi uten å engang spørre om vi trengte hjelp. Flere av bilene bremset ned for å stirre, for å så kjøre videre. Til slutt kom det en mann. Mannen var faktisk utrolig nok ambulansepersonell og han hjalp oss litt før han måtte dra videre. Stor takk til han!
  Jeg personlig føler meg flau og forbannet over at INGEN andre prøvde å hjelpe. Bør det ikke ringe en bjelle da du ser en mann ligge helt alene på bakken? han hadde nemlig ligget der en god stund før vi kom.
  Ja, vi var allerede 7 stk på stedet. Ja, det var litt vanskelig å parkere.
  Men er det god nok unnskyldning til å overse en bevisstløs mann? nei. Det er ikke det. Når det er snakk om et liv så skal man jo selvfølgelig gjøre det man kan for å hjelpe. 

  Etter denne hendelsen skrev Oliver et innlegg på facebookgruppen Narvik før og nå: ''Nu nættop va æ å 6 andre vænna ute å gikk, da vi va kommet tel gyda så vi en litt eldre mann ligganes på bakken uttfør NarvikMeglern. Han skalv å va ikke heilt klar, å sia vi e lært opp t å ta hand om sånner situasjona gikk vi å sku hjælpe han. En av åss sjekka pulsn, en anna ringte ambulansn mens en tredje prøvde å få kontakt, ræssn av åss prøvde å skaffe sjælp fra andre så gikk førbi. D va én så stoppa, han jobba shøl i ambulansn, d va mange så både gikk å kjørte førbi, men alikavæl va d bære én person så stoppa... Narvik; æ e rætt å slætt skuffa åver dåkker så bor hær. Skjærp dåkker.''


  Foto: Lone Martinsen
  Litt senere ble vi kontaktet av fremover som ønsket og lage en sak om hendelsen, som dere kan lese her.

  Min oppfordring til dere alle er å HJELPE. Ikke nøl med å spørre om noen trenger hjelp. Ikke nøl med å slenge fra seg bilen å slå på nødblinken. Det kan faktisk være snakk om et liv!