hits

MIN JULAFTEN

Hei og god jul! Håper alle har hatt en fin dag sammen med folk dere er glade i. 

Jeg sto opp klokken 12 og gikk ned å spiste frokost. Siden jeg bruker så ekstremt lang tid foran speilet var det bare å hoppe i dusjen og begynne å sminke meg. Da vi skulle spise middag klokken 17.00 var jeg enda ikke ferdig... flaaut. Vi spiste ribbe, og selv om jeg ikke er så glad i ribbe syntes jeg det var veldig godt. Etter en stund begynte gaveåpningen som alle hadde gledet seg til. Jeg er så fornøyd og glad for alle gavene jeg fikk, så tusen takk for alt <3 kommer et eget innlegg med gavene. 
Driving home for christmas

God kveld. Håper alle har hatt en fin dag i dag. 
Akkurat nå sitter jeg i senga og nyter roen og stillheten. Ryddet nettopp ryddet rommet mitt, noe som virkelig trengtes. 

I går hadde jeg og Viktor 1 års jubileum som vi feiret med å dra på milano restaurant og spiste pizza, og det var utrolig koselig. I tillegg overrasket han meg med en helt sykt fin gave som jeg er utrolig fornøyd med! Han kjenner meg altfor godt, haha <3 


Så sykt fint!

Etterpå pakket jeg med meg tingene mine, så kjørte vi hjem til mamma. Det er sykt deilig å være hjemme igjen og å kunne slappe av. Har som sagt ryddet rommet mitt, kjøpt gaver og pakket dem inn, så nå kan julen bare komme.

Helt sminkefri, men har likevel øyenskygge på hånda... vet ikke hvordan det skjedde, haha.

Ønsker alle en fin jul <3
Julegavetips til han

Det er snart jul og på tide å gi gaver til de man er glad i. Hvis du er en av de som enda ikke har kjøpt gave til kjæresten, pappa, bestefar osv, er dette et perfekt innlegg for deg!

♡ SOKKER
Sokker er noe man aldri får nok av, så det kan ikke slå feil. Det er kanskje en kjedelig gave, men den er nyttig.

♡DATASPILL
Mange har kanskje en bror eller en kjæreste som liker dataspill og da er dette den perfekte gaven. 

♡PARFYME OG GODTERI
Hvem vil vel ikke lukte godt?

♡KLOKKE
Det er ingen hemmelighet at klokker kan forandre et antrekk totalt, og hvem liker ikke en fin klokke?

♡VERKTØY
Verktøy er en fin gave til en handyman, men også noe som alle hjem burde ha. Man vet aldri når man får bruk for verktøy.

♡EN OPPLEVELSE
En opplevelse som for eksempel konsert, ferie eller bare en middag er en kjempe fin gave som setter minner.

♡NOE HJEMMELAGET
Å få noe hjemmelaget kan bety utrolig mye, fordi det viser at du har brukt tid og kjærlighet på å lage noe personlig.

♡HETTEGENSER
På denne tiden av året er det spesielt godt å ha en deilig hettegenser man kan kose seg i. 

♡GAVEKORT
Gavekort er noe som er veldig kjekt å få, det syntes ihvertfall jeg, siden da får man selv velge hva man vil bruke pengene på.

Håper dette var litt til hjelp <3

 
I'M BACK

Heeei folkens! Ja, dere leste riktig, jeg er tilbake på bloggen. Jeg har faktisk ikke postet noe på 3 måneder, noe som er rart å tenke på. Tiden har gått veldig fort og mye har endret seg siden da. Jeg har for eksempel flyttet og byttet linje på videregående, men det skal jeg fortelle mer om senere. jeg har savnet å blogge og har basically tenkt hver dag ''i dag skal jeg blogge'', men det skjedde aldri.. men nå er jeg her! Når jeg logget på så jeg noe ganske gøy; at folk fortsatt leser bloggen min, så det er jo litt morsomt. 
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » September 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn. !

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com