svensson - hits
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg trodde jeg var bedre enn det her

God fredag <3 

Herlig med helg, ENDELIG! Har vært en utrolig lang uke med skole og er ganske sliten, så blir bra å kunne slappe av litt. Har hatt en del innleveringer og presentasjoner denne uken som jeg har prøvd å gjøre ferdig. Hadde i tillegg en presentasjon som jeg trodde jeg skulle gjøre sykt bra. Det var om et veeeldig enkelt tema som jeg lett skulle mestre, men neida. Jeg er en person som setter ganske høye krav til meg selv når det kommer til karakterer. Så da jeg var ferdig med presentasjonen forventet jeg 5... men det fikk jeg altså ikke. 

Jeg fikk 4.

                                                  

Ja, jeg vet at det er helt greit. Ja, jeg vet at det var nært det jeg ønsket å få. Men jeg trodde jeg var bedre. Jeg blir bare så sur, haha. Neste gang skal jeg jobbe dobbelt så hardt.
Jaja, nok om det. Siden det snart er halloween har jeg nå i siste liten begynt å tenke smått på sminke og kostyme. Jeg vurderte litt å lage en halloween-sminkevideo?.. vi får se

 • Boms

  God morgen! Akkurat nå sitter jeg på skolen og har pause. Sitter bare å venter på at skoledagen skal bli over slik at jeg kan dra hjem å legge meg. Hadde migrene i hele går og føler på meg at jeg blir å få det igjen..

  ser ikke helt slik ut akkurat nå. ser ut som en boms i forhold til det bilde. null sminke og messy hår. jajaa

  ha en fin dag <3

 • Får jeg karakteren 4 er jeg skuffet

  Jeg prøver aldri å være slik som det forventes, fordi er det virkelig ekte da? 

  Hvis jeg skulle hatt den kroppen som samfunnet forventer at en ''normal'' jente skal ha, sett normal ut, brukt vanlig, kjedelig sminke og klær ville det følt falskt ut, fordi det er rett og slett ikke meg. De eneste forventningene jeg alltid prøver å nå opp til er mine egne, og vanligvis går det helt fint. Jeg har ganske høye forventninger til meg selv på skolen. Jeg er kun fornøyd med karakteren om den viser 5. Om det er 4 er jeg skuffet og skjønner ikke hva jeg gjorde feil. Ikke misforstå meg, karakteren 4 er utrolig bra, men jeg forventer mer av meg selv.

  Helt siden jeg begynte på videregående har jeg omtrent kun fått femmere. Dette har ikke bare gjort slik at jeg har fått ekstra høye forventninger til meg, men også for familie, venner og spesielt lærere forventer mer nå. Det er kanskje derfor jeg sliter litt ekstra med å nå opp til disse nå for tiden.

  Jeg har fått min dårligste karakter på to år. 3 i naturfag. Grunnen er så enkel som at jeg hadde migrene dagen før og fikk ikke øvd noe som helst. Og før noen spør, ja, jeg øver alltid på dagen før prøver og innleveringer.

  Poenget er, jeg er utrolig skuffet over meg selv og at jeg har feilet. Jeg har feilet totalt ovenfor meg selv og føler at det bare går nedover nå karaktermessig. 

  Ganske teit at skole og karakterer skal påvirke meg så mye, men sånn er det bare..

 • Halvårskarakterene mine

  Er fornøyd med alt, unntatt kroppsøvingkarakteren.. er spesielt fornøyd med mattekarakteren, hadde aldri trodd jeg skulle få 5 <3

  er dere fornøyd med deres karakterer?