hits

Boms

God morgen! Akkurat nå sitter jeg på skolen og har pause. Sitter bare å venter på at skoledagen skal bli over slik at jeg kan dra hjem å legge meg. Hadde migrene i hele går og føler på meg at jeg blir å få det igjen..

ser ikke helt slik ut akkurat nå. ser ut som en boms i forhold til det bilde. null sminke og messy hår. jajaa

ha en fin dag <3
Får jeg karakteren 4 er jeg skuffet

Jeg prøver aldri å være slik som det forventes, fordi er det virkelig ekte da? 

Hvis jeg skulle hatt den kroppen som samfunnet forventer at en ''normal'' jente skal ha, sett normal ut, brukt vanlig, kjedelig sminke og klær ville det følt falskt ut, fordi det er rett og slett ikke meg. De eneste forventningene jeg alltid prøver å nå opp til er mine egne, og vanligvis går det helt fint. Jeg har ganske høye forventninger til meg selv på skolen. Jeg er kun fornøyd med karakteren om den viser 5. Om det er 4 er jeg skuffet og skjønner ikke hva jeg gjorde feil. Ikke misforstå meg, karakteren 4 er utrolig bra, men jeg forventer mer av meg selv.

Helt siden jeg begynte på videregående har jeg omtrent kun fått femmere. Dette har ikke bare gjort slik at jeg har fått ekstra høye forventninger til meg, men også for familie, venner og spesielt lærere forventer mer nå. Det er kanskje derfor jeg sliter litt ekstra med å nå opp til disse nå for tiden.

Jeg har fått min dårligste karakter på to år. 3 i naturfag. Grunnen er så enkel som at jeg hadde migrene dagen før og fikk ikke øvd noe som helst. Og før noen spør, ja, jeg øver alltid på dagen før prøver og innleveringer.

Poenget er, jeg er utrolig skuffet over meg selv og at jeg har feilet. Jeg har feilet totalt ovenfor meg selv og føler at det bare går nedover nå karaktermessig. 

Ganske teit at skole og karakterer skal påvirke meg så mye, men sånn er det bare..
Halvårskarakterene mine

Er fornøyd med alt, unntatt kroppsøvingkarakteren.. er spesielt fornøyd med mattekarakteren, hadde aldri trodd jeg skulle få 5 <3

er dere fornøyd med deres karakterer?
Les mer i arkivet » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn.

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com