hits

#NoMakeup

Dette er mitt første sminkefrie bilde her på bloggen. Jeg bruker som oftest å sminke meg før jeg tar bilder som skal ut på sosiale medier, men dette får være et unntak. Jeg har ingen problem med å gå uten hudsminke, men jeg viser meg aldri utenfor døra uten å ha fikset bryna.. #flaut

Jeg har ekstreeemt mye skolearbeid å gjøre denne uken og derfor får jeg ikke gjort mye annet enn å sitte hjemme å TENKE på når jeg skal begynne å øve til fremlegg, prøver osv. Det har seg sånn at jeg aldri klarer å begynne med slike ting før i siste liten.. jeg ender alltid opp med å sitte å tenke på at jeg skal gjøre det, haha!

skal bli godt med vinterferie på fredag<3
En av de sterkeste jeg vet om

I dag vil jeg fortelle om en blogg som jeg virkelig anbefaler alle å lese. Bloggen heter http://siljemarlenes.blogg.no/ og skrives av Sara Skjervagen. Sara er en utrolig god venninne av meg og hun er en av de sterkeste jeg vet om. På bloggen står det om mobbing, selvskading, å bo på ungdomshjem, gravid som 17 og mye mye mer. Da man har lest bloggen skjønner man hvor sterk hun virkelig er. Det er en sterk historie å lese, som mange kan kjenne seg igjen i.
Til deg Sara: Stå på og kjemp for det du tror på! Du har gjort det i alle år og du kan vinne denne kampen også <3 
Favoritt sminkeprodukt

La oss snakke litt om mitt absolutt favoritt sminkeprodukt. Jeg så en video om den for første gang for 3(?) år siden. Det var kun god omtale og jeg fikk lyst å kjøpe den, men da jeg så prisen ble jeg litt skeptisk.. Så mye penger for noe så lite?! Men etter ei stund kjøpte jeg den likevel.
Anastasia dipbrow pomade:
Det jeg liker best ved den er at den er at den er vannfast. Man kan trene, svømme, dusje, svette osv og den vil fortsatt se like bra ut på.
Jeg har i fargen Dark brown, som er en kald, mørkebrun farge. Den koster 255 kr på kicks, og er sååå verdt det! Du kan lett bruke den i 1 år.
Denne anbefaler jeg


 
First impression - Wet N wild eyeliner

I dag kjøpte jeg wet N wild sin eyeliner til 69 kr. Har aldri prøvd noe fra det merket og var veldig spent på å 
prøve ut eyelineren demmes.Har hørt mye positivt om det merket. Slik ser pakningen og eyelineren ut:

'


Her tester jeg den på hånda:

Jeg syntes at tuppen på eyelineren var litt for tykk og at fargen var for svak. Den funker, men likte den ikke helt. 
Det jeg likte med den er at den ikke smitter av og satt godt på.
Ville ikke anbefalt den.
 
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » September 2017


Hei! Jeg heter Selina, er 16 år og bor i Narvik. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og alt annet som faller meg inn.

For kontakt:
Selinasve@hotmail.com